Opinii de la clienții magazinului online buy4baby.ro

buy4baby.ro

Nota: 9,84 / 10 de la 2.362 de clienți verificați

Notă magazin

9,84 / 10

Ne recomandă

99,03%

de la data înscrierii magazinului în program (01-04-2020)

Ultimele opinii adăugate produselor buy4baby.ro

Nu există opinii care să satisfacă filtrele selectate!

Ultimele opinii adăugate de clienții buy4baby.ro

Calitate si super prompti.

RATING:

Comunicare foarte buna, livrare rapida.

RATING:

Castile antifonice au un design foarte dragut si se potrivesc bime pe capul bebelusului.

RATING:

Produse de calitate, asistenta telefonica de specialitate si prompta. Livrare rapida. Recomand cu drag!

RATING:

Produse de calitate.

RATING:

Sunt multumita de produse și de echipa.apropo,mesajul din colet scris de mana este emoționant, este..uman,parca trăim în alta lume.multumesc frumos!

RATING:

Livrare prompta, iar produsul cumpărat a fost pe măsură așteptărilor. Voi reveni cu siguranță pentru următoarea achiziție atunci când voi avea nevoie.

RATING:

Este un magazin serios cu produse de calitate, livrarea este rapidă.

RATING:

Varza, stres, nu merita, slaba comunicare, curier de evul mediu, nepregătiți, cu tupeu, prosti,

RATING:

Răspuns magazin pe 27-01-2023 13:43

Bună ziua. Ne-am bucurat să vă avem de client, ne-a întristat atitudinea dvs. și modul în care ne evaluați activitatea, deși v-am gestionat impecabil comanda. Ați plasat o comandă în data de 22 ianuarie și ați solicitat să fie livrată la o altă persoană, în data de 27 ianuarie. Comanda a fost livrată după cum ați cerut, în 27 ianuarie, la ora 11:34. Deci totul a fost făcut bine și de noi și de curier. Nu ați menționat nimic de calitatea produsului comandat deci presupunem că acesta este foarte bun, după cum atestă restul cumpărătorilor noștri. Totuși, în dimineața zilei de 27 ianuarie ne-ați sunat de 2 ori, supărat că nu vă este livrată comanda. După primul telefon noi am făcut o solicitare de urgentare a livrării către curier, deși era încă dimineața zilei în care era programată livrarea. Al doilea telefon al dvs. a fost să vă plângeți că nu sunt făcute bine lucrurile, că mereu când vă întoarceți în România lucrurile merg prost, pe banii dvs. și de ce nu v-a ajuns deja coletul care ați solicitat să fie livrat în acea zi. Vi s-a explicat că livrarea într-o anumită zi se face în funcție de programul curierului, nu avem cum să influențăm noi ora exactă de livrare dar v-am sfătuit să aveți răbdare pentru că verificasem anterior și în sistem comanda apărea ca având status “În livrare”. Pe firma de curierat erați supărat că nu au vrut să vă dea prea multe detalii despre comandă deși vă explicaseră de ce – ați solicitat livrarea pe numele unei doamne (numele din recenzie), cu numărul dânsei de telefon și ați sunat dvs., bărbat, cu un alt număr de telefon. Din punct de vedere al protecției datelor, atitudinea lor a fost corectă. Partea cea mai simpatică însă este că atunci când dvs. ne-ați sunat să ne faceți această lungă serie de reproșuri coletul FUSESE DEJA LIVRAT la persoana pe care ați indicat-o în comanda. Am revenit cu un telefon să vă informăm de acest lucru. La scurt timp, în loc de scuze pentru colega care s-a străduit să facă față problemelor dvs. legate de modul în care sunteți tratat în România ați revenit cu acest feedback jignitor. Cum spuneam, această atitudine ne întristează. Ne bucură însă faptul că restul clienților noștri sunt persoane de înțeles, cu care este o plăcere să comunicăm și cărora le mulțumim că aleg să fie alături de noi.

Răspuns client pe 27-01-2023 13:50:

Bunaaa,,produsele care le am comandat sunt de o calitate la superlativ ceea ce nu ma așteptăm.😮se merita făcut efortul de a cumpăra de pe acest site cu toată încrederea....ce m a nemulțumit pe mn sa zic asa preturile sunt destul de maricele🙈

RATING:

Buna si cadou este super..

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.285. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2022