Opinii de la clienții magazinului online Descris.ro

Notă magazin

8.8 / 10

Calitatea livrării

8.6 / 10

Ne recomandă

90.57%

de la data înscrierii magazinului în program (30-05-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Descris.ro

Recomand tuturor cu incredere . Produse originale si de calitate dar si cadoul oferit ca bonus . Livrare prompta . Felicitari .

RATING:

Servicii de proasta calitate

RATING:

Raspuns magazin pe 27-06-2017 07:13

Bună ziua, Ne pare rău că nu aţi fost mulţumit de serviciile noastre. A fost o situaţie în care, cu toată dorinţa noastră de a reuşi să vă livrăm coletul la timp, a existat o problemă de coordonare în privinţa transportului. Sperăm că ne veţi acorda o nouă şansă de a vă schimba părerea în legătură cu magazinul nostru, ne străduim în fiecare zi să satisfacem cât mai bine şi rapid cerinţele fiecărui client . Vă mulţumim pentru înţelegere şi feedback

Ar trebui sa fie corecti de la inceput privind faptul ca gravura este contra cost. La o comanda de 300 lei, tot am platit transport. Asta este.

RATING:

Raspuns magazin pe 21-06-2017 11:47

In urma feedbackului s-a incercat rezolvarea problemei. Speram ca am reusit si ca intr-un final clientul este multumit !

Problema rezolvata

Produsele comandate și achitate online apăreau a fi în stoc, însă ulterior mi s-a comunicat că nu sunt disponibile, a trebuit să mă reorientez, iar în prezent (după 7 zile de la comandă) încă nu le-am primit pe toate, urmând a-mi fi livrate când vor fi primite de la furnizori.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing