Opinii de la clienții magazinului online echipam.ro

Notă magazin

9.5 / 10

Calitatea livrării

9.2 / 10

Ne recomandă

90.00%

de la data înscrierii magazinului în program (21-05-2019)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții echipam.ro

Livrare rapidă

RATING:

Este ok

RATING:

Personal rapid, binevoitor, care stie sa te indrume atunci cand ai diverse intrebari sau nelamuriri. Comanda livrata rapid si in stare buna.

RATING:

Livrare rapida,calitate foarte buna!

RATING:

Puteti sa incercati prin mai multe mijloace (mail, SMS, minim 2 apeluri telefonice) sa va asigurati ca este plasata comanda.

RATING:

1. Timpul de la comanda online si pana la livrare , cel putin la comanda mea a fost de 8-9 zile. 2. Am comandat ceva si am primit altceva... Jacheta pe care am comandat-o nu a fost marimea ceruta. Am comandat 54 si am primit 56 . Acestea sunt motivele pentru care v-am acordat aceste note cu parere de rauj. Zi frumoasa.

RATING:

Raspuns magazin pe 07-10-2019 14:27

Buna ziua. Multumim pentru timpul pe care l-ati alocat completat acest feedback! Inseamna mult pentru noi si astfel putem oferi servicii mai bune :) 1. Timpul a fost mare, este adevarat, dar v-am anuntat inainte de acest lucru. Pentru a evita plata de km suplimentari la curier ati fost de acord sa mai asteptati cateva zile sa se semneze contractul cu GLS curier. 2. Ne cerem scuze daca s-a livrat alta masura, trebuia sa ne anuntati si v-o schimbam gratuit. Va contactam si rezolvam in cel mai scurt timp :)

Problema rezolvata

O sugestie. Puteti adauga livrare gratuita la o suma de cumparaturi mai mica. 😊

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing