Opinii de la clienții magazinului online eTOPSPORT.ro

Notă magazin

9,52 / 10

Calitatea livrării

9,48 / 10

Ne recomandă

96,1%

de la data înscrierii magazinului în program (07-07-2016)

Ultimele opinii adăugate de clienții eTOPSPORT.ro

Sint foarte multumit si o sa mai cumpar altadata

RATING:

Ok

RATING:

Produsele comandate au venit foarte repede, a doua zi dupa ce am plasat comanda. Au preturi foarte bune, iar peodusele sunt exact ca in poze.

RATING:

E OK

RATING:

Am fost anunțată că nu găsește perechea la o sandaluta( fiind ultima pereche) ,și că dacă doresc pe alta culoare sau daca mainpot aștepta până o găsește . Toate bune până aici,am decis sa aștept deoarece nu era urgent. În următoarea zi am primit confirmarea comenzii ,ceea ce însemna că s-a găsit perechea. Doar că în realitate am primit 2 sandalute mărimi diferite,și din păcate nu sesizat de la început și am.incaltat fetița cu ele,deci,nu le mai pot trimite înapoi. Legat de livrare,o alta problema, deoarece domn care livrează de la firma Urgent Cargus,nu a dorit să livreze până la ușă pe motiv că nu vrea el,spunandu-mi clar că îmi arată el că nu o să îmi livreze niciodată până la ușă că așa vreau eu. Menționez că am un magazin, și a trebuit să închid magazinul că să merg 200 metri să îmi pot ridica coletul. Total dezamăgită.

RATING:

Calitate și prețuri bune atât numai ca sunt dezamăgit din cauza la curieri care nu au livrat la adresa nici măcar nu m-au contactat ba din contra a trebuit sa ma duc eu la sediu sa ridic pachetul și sa plătesc și 15 lei taxa curier 🙈🙈🙈🙈

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.190. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020