Opinii de la clienții magazinului online IdeaPlaza

Notă magazin

9.4 / 10

Calitatea livrării

9.4 / 10

Ne recomandă

96.11%

de la data înscrierii magazinului în program (01-06-2016)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții IdeaPlaza

Nu am , totul a fost ok . Multumesc!

RATING:

sunt nemultumita de faptul ca pernele personalizate au fost umplute pina la refuz.fotografiile sunt transpuse pe toata suprafata pernei.nu am avut posibilitatea sa vizualizez produsul inainte de finalizare.in mod cert nu mai comand asa ceva.

RATING:

Raspuns magazin pe 01-12-2016 06:44

Va multumim pentru feedbackul primit. Ne pare rau ca produsele comandate nu se ridica la nivelul asteptarilor. Fiind vorba de perne decorative interiorul acestora este umplut mai mult decat la o perna de dormit pentru a avea o o forma de prezentare. Daca ar fi fost umpluta mai putin perna si-ar fi schimbat forma si nu ar mai fi fost in regula ca si produs decorativ. In timp la folosire perna se moaie. Vizualizarea produsului inainte de finalizare nu este posibila momentan dar facem eforturi pentru a oferi acest serviciu. Pentru a incerca remedierea problemei avem rugamintea sa ne trimiteti cateva imagini cu produsele pe adresa contact@ideaplaza.ro dupa care un reprezentant IdeaPlaza va va contacta pentru remedierea problemei.

As mai fi cumparat inca doua buc din acel produs , dar nu mai aveti. Poate intr-un viitor foarte apropiat o sa mai aduceti. Va multumesc.

RATING:

Maxim de amabilitate si seriozitate. Multumesc

RATING:

Mai multă atentie

RATING:

Raspuns magazin pe 21-11-2016 13:16

Va multumim pentru feedbackul trimis. Avem rugamintea sa ne specificati ce anume va nemultumeste la comanda primita pentru a putea remedia aceasta problema. Toate aceste detalii puteti sa le trimiteti la adresa contact@ideaplaza.ro. Dupa expedierea acestui email un reprezentant ideaplaza.ro va va contacta pentru a solutiona eventualele probleme.

tricoruile comandate sunt de proasta calitate ca si imprimeul de altfel poate ar fi bine sa faceti mai de calitate si sa va ganditi daca voi persoanl ati purta un tricou facut de dvs. iar marimile nu corespund ca cele indicate adica un L este de fapt un XL si tot asa!

RATING:

Raspuns magazin pe 15-11-2016 08:48

Va multumim pentru faptul ca ati transmis parerea dvs. si ne pare rau ca aceasta parere nu este una pozitiva. Am incercat sa oferim tricouri cat mai calitative atat din punct de vedere al materialului cat si din punct de vedere al imprimeului. Calitatea tricourilor si a imprimeului consideram ca sunt la un nivel cat se poate de ridicat. Tricourile sunt din bumbac 100% sunt prefierte (nu isi modifica forma dupa spalare) iar materialul este unul calitativ. Imprimeul este facut cu ajutorul unei tehnologii foarte actuale (imprimare direct in tesatura) fiind ultima tehnologie in aceasta materie. Punem foarte marte accent si pe alegerea marimilor avand la dispozitie un tabel cu toate informatiile necesare pentru a face alegerea potirvita. Aveti dimeniunile in centimetri pentru fiecare marime in parte ceea ce va ajuta in alegerea marimii. Pentru ca suntem interesati de fiecare comanda in parte un reprezentant IdeaPlaza.ro va va contacta telefonic pentru a afla mai in detaliu nemultumirea dvs.

nimic nu poate fi obligatoriu... Așteptam ca imprimeul să nu lucească, dar mai ales... culoarea să fie rezistentă la spălare. Tricoul verde a înverzit apa...

RATING:

Raspuns magazin pe 09-11-2016 14:27

Este o problema nemaintalnita pana acum motiv pentru care un reprezentant IdeaPlaza.ro va va contacta telefonic.

Am fost sunat la câteva minute după ce am lăsat comanda și, chiar dacă era ora 13.00, am primit coletul a doua zi. Mulțumesc!

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing