Opinii de la clienții magazinului online Aromateca.ro

Notă magazin

9,82 / 10

Calitatea livrării

9,66 / 10

Ne recomandă

95,45%

de la data înscrierii magazinului în program (14-05-2020)

Ultimele opinii adăugate de clienții Aromateca.ro

Foarte seriosi.Produse ok

RATING:

Mi-a placut cadoul primit, mostra de ulei de salvie si recomandarile de folosire a uleiurilor pentru diferite necesitati.

RATING:

Buna ziua, Am cumparat un difuzor Spark negru pe care il folosesc aproape in fiecare seara in dormitor pentru a improspata aerul , si in masina ( de aceea am optat pt acest model) cand calatorim. Este foarte practic, silentios, are culori placute si il pot utliliza si pana la 6 ore. Capacitatea de 100 ml este suficienta pentru camerele din apartamentul nostru. Multumesc pentru informatiile oferite si rapiditatea expedierii. Sunt foarte multumita si am povestit si prietenilor despre achizitia mea.

RATING:

Am primit sfaturi nemaipomenite de la reprezentantul companiei, care a fost extrem de deschis și dornic să îmi ofere sfat si consiliere astfel încât sa aleg produsul potrivit. M-a impresionat foarte plăcut faptul că domnul mi-a recomandat și un magazin în Bucuresti cu care colaboreaza compane, în contextul în care exista pentru mine si presiunea timpului. Mi s-a părut un gest minunat. În final am comandat de pe site Aromateca și dar mi s-a parut extraordinar să primesc atât interes și preocupare pentru intenția mea de a cumpăra de la dânșii. Livrarea a fost impecabilă și extraordinar de rapidă. Eugenia Ișvan

RATING:

Calitatea produselor este buna. sticlutele cu dop de bambus imi plac cel mai mult. O sa mai comand

RATING:

Recomand aromateca.ro pentru produse și pentru modul în care interacționează cu clienții. Fără îndoială, pachetele trimise de ei aduc prin prezentare și conținut mai mult decât ceea ce ai comandat.

RATING:

Recomand cu încredere produsele Aromateca! Am făcut achiziții atât pentru prieteni cît si pentru familia mea și suntem foarte mulțumiți. O echipa de profesioniști !

RATING:

Profesionalismul și amabilitatea!

RATING:

Un magazin super ok

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.199. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020