Opinii de la clienții magazinului online Giftforyou.ro

Notă magazin

9,68 / 10

Calitatea livrării

9,65 / 10

Ne recomandă

98,78%

de la data înscrierii magazinului în program (31-01-2017)

Ultimele opinii adăugate de clienții Giftforyou.ro

usurati procedura de comanda

RATING:

🎩 😁 👕👍Great! 👖 👍✨✨✨ 🎉😊👏😁👏😃🎉 Congratulations!

RATING:

Produsul a fost exact ca in prezentare, frumos ambalat si am primit suplimentar si o punga cadou. O sa revin cu siguranta cu o noua comanda.

RATING:

Totul la superlativ! Produse de calitate, livrare rapida si customer service impecabil!

RATING:

Seriozitate, promptitudine .Recomand

RATING:

Dezamagire totala. Bratarile nu ai nicio legatura cu ceea ce este ilustrat in poza pe site. Explicatia operatorului cand am sunat a fost precara, saraca si prost pregatita. Nu recomand un site care iti trimite acasa ceva total diferit fata de ceea ce este afisat pe site.

RATING:

Raspuns magazin pe 11-02-2021 09:59

Stimata doamna, in momentul in care ati sunat sa ne transmiteti nemultumirea dumneavoastra, operatoarea noastra nu a avut sansa sa va raspunda, intrucat nu ati fost dispusa sa purtati un dialog, doar ati adus injurii. Daca ati fi fost deschisa la comunicare, ati fi descoperit un operator bine pregatit si dornic sa va ajute in rezolvarea sesizarii. De aceea, va vom raspunde aici referitor la sesizarea dumneavoastra. Poza bratarilor comandate de dumneavoastra reflecta produsul comercializat. Mai mult, in descriere este mentionat ca talismanele sunt de culoare argintie, si nu albe, asa cum ati crezut dumneavoastra. Dincolo de acest aspect, chiar daca nu ati citit cu atentie descrierea, iar din poza v-ati creat o alta impresie, aveti dreptul de retur, care este chiar gratuit pe site-ul nostru. Va incurajam sa beneficiati de acest drept. De asemenea, sfatul nostru este sa folositi un limbaj adecvat atunci cand contactati un magazin online. Este prima data in decursul a multor ani in care am lucrat cu mii de clienti, cand auzim un asemenea limbaj licentios si intalnim asa o reticenta din partea dumneavoastra in a discuta si a gasi solutii. Toate cele bune!

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.200. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020