Opinii de la clienții magazinului online hiris.ro

Notă magazin

9.1 / 10

Calitatea livrării

8.9 / 10

Ne recomandă

92.26%

de la data înscrierii magazinului în program (22-05-2018)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții hiris.ro

Am comandat de mai multe ori de pe site-ul HIRIS si totul a decurs fara probleme. In cazul unei comenzi cu mai multe produse asemanatoare, am primit doua identice in loc de cele comandate. Nu a fost un inconvenient mare deoarece erau mostre, dar totusi nu as dori sa pateasca si altii asta cu produse mult mai valoroase. Calitatea produselor este super, iar operatorii isi dau interesul pentru comenzi ori de cate ori am comandat de la HIRIS.

RATING:

Am comandat un produs de la aceasta firma si am primit un alt produs. Tin sa mentionez ca produsul dorit si comandat de mine exista pe site. Le-am trimis mail si le-am comunicat faptul ca doresc sa fac retur. Nu am primit nici un raspuns din partea lor. Despre livrarea produselor, acestea nu ajung in 24h asa cum se lauda pe site. Neseriozitate si lipsa de respect fata de clienti. Nu recomand acest site.

RATING:

Raspuns magazin pe 18-04-2019 08:56

Buna ziua. Asa cum v-am comunicat telefonic, crema Uriage Tolederm este singura varianta pe care o avem si care se mai gaseste pe piata la vanzare. Ne cerem scuze ca nu a fost actualizata imaginea de pe site.

Problema rezolvata

Produse autentice, de calitate. recomand.

RATING:

Produse de calitate! 😊

RATING:

nu am primit produsul comandat,cu toate ca a trecut o saptamana!!!!

RATING:

Raspuns magazin pe 18-04-2019 08:45

Buna ziua, am verificat livrarea si am observat ca ati primit comanda. Ne cerem scuze pentru intarziere, dar produsul asa cum v-am comunicat urma sa il primim de la furnizor, de aceea livrarea a durat mai mult.

Nu am primit produsele comandate. Am fost sunat si anuntat ca voi primi produsele pe 30.03.2019, dar nu le-am primit, iar pe site-ul Hiris apare ca nu au fost nici acum predate curierului, pe 2.04.2019.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing