Opinii de la clienții magazinului online hiris.ro

Notă magazin

9.2 / 10

Calitatea livrării

8.9 / 10

Ne recomandă

92.34%

de la data înscrierii magazinului în program (22-05-2018)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții hiris.ro

Am fost dezamagita datorita ambalajului. Folia de plastic a fost rupta. Il ofer cadou si consider ca trebuia sa fie perfect ambalat.

RATING:

Site-ul e învechit, găsești greu informațiile necesare, nu inspiră încredere. Modificarea detaliilor comenzii sau anularea ei ar trebui sa se facă mult mai ușor după plasarea ei. Calitatea produselor foarte bună, prețul la fel. Voi mai comanda, cu siguranță.

RATING:

a fost prima oara si a fost ok.

RATING:

pai..cel mai naspa si mai naspa este ca nu sunt parfumuri originale get beget. sunt parfumuri originale bine facute..din alea bune. cred ca cel mai bine este de cumparat din occident parfumuri. scuze..

RATING:

Produsul cumpărat avea cel mai bun preț din piață (dintre magazinele pe care le-am vizitat căutând un parfum). Produsul avea un ambalaj îndoielnic, însă recipientul în sine arata exact cum ar trebui, iar mirosul este, de asemenea, cel pe care-l așteptam. Persistența parfumului este mai degrabă aferentă unei ape de colonie, dar datorită faptului că este prima oară când dețin acest parfum nu pot face o comparație și, implicit, nu pot acuza această companie pentru diferența dintre așteptările mele și calitatea efectivă a produsului primit...

RATING:

Voi ma cupara de la magazinul hiris.ro.

RATING:

De incredere ca intotdeauna

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing