Opinii de la clienții magazinului online Janette.ro

Notă magazin

9.8 / 10

Calitatea livrării

9.8 / 10

Ne recomandă

100.00%

de la data înscrierii magazinului în program (01-09-2015)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Janette.ro

felicitari!!!

RATING:

Seriozitate , promptitudine , profesionalism . Bijuterii superbe , o dedicație specială , ambalaj deosebit , cutie cadou plus ... o bomboană . Mulțumesc , Janette ! Recomand .

RATING:

Magazinul Janette.ro are produse deosebite care pot incanta pe oricine, oricat ar fi de pretentios! Mult suuces in continuare pentru a mentine aceasta stacheta inalta a calitatii produselor!

RATING:

Mi-a placut mult brosa si modul de ambalare. Surpriza (bomboana) a fost o idee de nota 10. Ceva ce n-am mai intalnit. Bravo!

RATING:

Personalul este deosebit de amabil, site-ul este bine organizat si usor de folosit, livrarile se fac prompt - nota 10 pentru toate acestea. M-ar bucura sa vad o sectiune dedicata bijuteriilor orientale (realizate in Orient sau macar in stil oriental). Cunosc femei care, la fel ca si mine, le adora si intampina dificultati in a gasi piese deosebite de acest fel.

RATING:

Bijuterii foarte frumoase, care arată exact ca în fotografii, livrare promptă și personal foarte amabil, RECOMAND cu INCREDERE!!!

RATING:

Recomand cu mult drag Janette.ro !♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

RATING:

Ar fi utila postarea unor imagini si cu bijuteriile prezentate de un model "viu" In special pentru inele, ar fi mult mai relevant pentru a aprecia cum se aseaza bijuteria pe mana, care sunt dimensiunile reale, etc...

RATING:

brosa cumparata de la Janette oferita cadou a avut6 un efect deosebit. Am aprciat si suportul telefonic pe care l-am avut pentru plasarea comenzii.

RATING:

Brosa cumparata a fost livrata in 2 zile, arata exact ca in imaginea de pe site si a fost ambalata frumos.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing