Opinii de la clienții magazinului online meia.ro

Notă magazin

9,61 / 10

Calitatea livrării

9,63 / 10

Ne recomandă

97,97%

de la data înscrierii magazinului în program (04-05-2019)

Ultimele opinii adăugate de clienții meia.ro

Țineți tot așa Bravo

RATING:

Bună. As vrea sa pot găsi pe site și ciorapi de compresie , dar mai subțiri ca pentru vară.(Eu trebuie sa port non stop ciorapii) In rest numai de bine. Sănătate sa avem.

RATING:

Cu siguranta o sa comand din nou

RATING:

Am comunicat foarte bune cu dânșii, au trimis produsele asa cum au promis, iar ciorapii pe care i-am cumpărat sunt minunati la prețul cel mai bun de pe piata (verificat). Multumesc! Recomand cu încredere!

RATING:

Am cumparat jambiere compresive Pressio AA.Pe site-ul firmei era prezentat modul de alegere a marimii jambierelor pe baza unor tabele pentru ciorapi (?), in functie de circumferinta piciorului, deasupra gleznei,la gamba(max),sub genunchi si lungimea acestuia de la calcai pana sub genunchi.La mine au rezultat 3 marimi diferite pentru cele 3 circumferinte,3XL,XXL si XL si lungimea S. Cand am vrut sa comand in tabelul de marimi apare o singura marime(!),ex. XL sau XXL, fara explicatii la ce circumferinta se refera si fara lungime. La sfatul (telefonic) unui consilier de la magazin am cumparat marimea 3XL,cea mai mare,"ca sa nu ma stranga".Daca acesta este criteriul ptr. alegere ptr. ce am mai facut toate masuratorile? Ca urmare sunt in situatia urmatoare: -daca intind jambiera ptr. a avea o compresie mai buna,aceasta depaseste lungimea gambei si trebuie sa o suprapun prin indoire la capete,lucru contraindicat medical; -daca nu intind jambiera aceasta se incadreaza in lungimea gambei, dar compresia scade; Este adevarat ca in oferta scrie ca raspunderea pentru alegerea corecta a marimii revine clientului ,dar in conditiile unor informatii pe site incomplete,necorelate cu oferta si superficial prezentate, consider ca clientul nu are nici o sansa sa reuseasca o alegere corecta. Consider ca trebuie sa refaceti partea privind alegerea marimii pentru jambiere, din site-ul firmei. Acesta este motivul pentru care am acordat nota 7 si, deocamdata,nu recomand firma unor prieteni.

RATING:

Plăcut surprins și de raportul preț / calitate al produselor, dar și de viteza de livrare - am plasat comanda în weekend, iar luni ziua am și primit-o.

RATING:

Material calitativ, banda de pe pulpa este foarte confortabila. La ciorapii sub genunchi, fiind presiunea maxima, nu-i pot purta toata ziua, poate ar fi trebuit marimea mai mare. De luat in calcul, la presiunea de 22-32 mg. Ar fi fost util sa vorbesc cu un consultant inainte, eu am ales dupa masuratorile de pe site.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.200. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020