Opinii de la clienții magazinului online Muzix

Sistemul Feedback este deocamdată inactiv pentru acest magazin. Vă rugăm reveniți.

Muzix

Nota: 9,53 / 10 de la 30 de clienți verificați

Notă magazin

9,53 / 10

Ne recomandă

96,67%

de la data înscrierii magazinului în program (11-09-2020)

RATING:

De încredere!

RATING:

RATING:

Sunt foarte mulțumit de cum a decurs totul. Produsul cumpărat este de calitate, neașteptat chiar având în vedere competiția.

RATING:

RATING:

RATING:

RATING:

RATING:

RATING:

RATING:

RATING:

Produse de calitate. Foarte multumit!

RATING:

RATING:

Nu e normal ca pentru un produs de 50 de grame sa platesc transport in Bucuresti 22 lei. Informatii eronate cu privire la data livrarii. Produsul a costat foarte mult. Imi pare rau ca am comandat.

RATING:

Răspuns magazin pe 15-01-2021 11:36

Buna ziua domnule Fofisnac! Ne pare rau sa aflam ca experienta dvs. cu magazinul nostru nu a fost una conform asteptarilor. In ceea ce priveste expedierea, Muzix Group Romania are printre obiectivele sale o livrare pe cat posibil apropiata de 24 de ore din momentul comenzii exceptand cazurile in care aceasta este plasata dupa ora 16:00 sau in zilele de weekend sau sarbatori legale. Din inregistrarile pe care le avem in sistem, dvs. ati plasat comanda in magazin Duminica 10 Ianuarie la ora 10:53. Intrucat Duminica este zi nelucratoare, comanda a fost prelucrata Luni 11 Ianuarie si predata curierului Fan Courier in acceasi zi la ora 16:00. Livrarea catre dvs. s-a facut a doua zi pe 12 Ianuarie la ora 11:32. Pentru ca ne-am dorit servicii de livrare rapide pentru clientii nostri, am optat pentru o firma de curierat care sa asigure acest lucru, rapiditatea livrarii. Evident ca si aceasta conditie are un cost. Alte solutii mai ieftine de curierat rezulta intr-un timp de livrare mai lung ceea ce nu este dorit nici de noi nici de clientii nostri. Precizam si faptul ca orice firma de curierat taxeaza orice expediere cu o greutate de pana in 1kg identic, indiferent ca sunt 50 de grame sau 500 de grame. In plus, costul transportului este vizibil inca din pagina de produs ca delatfel si pe parcursul finalizarii comenzii, iar informatii referitoare la statusul comenzii, predarea catre curier, numar AWB pentru tracking am transmis catre dvs. pe email permanent. Daca putem face ceva pentru dvs. pentru a va recapata increderea in magazinul nostru suntem aici oricand pentru dvs. Va multumim! Echipa MUZIX

Legat de produsul pe care l-am cumparat - dimensiunea spunea "small", insa sunt echivalentul "medium" de la apple airpods. Ma asteptam dimensiunule sa fie 1:1.

RATING:

Răspuns magazin pe 15-01-2021 11:50

Buna ziua domnule Bogdan Ripa! Dupa cum este prezentat si in magazin, producatorul Comply recomanda in primul rand folosirea dimensiunii pe care in mod curent este folosita pentru tips-urile originale de silicon. Totusi, daca ati observat in pagina de produs, pentru situatii posibile denumite generic "intre marimi" am publicat si un ghid pentru alegerea optima a marimii. Mai mult, spuma cu memorie se comporta altfel in timpul utilizarii decat siliconul si preia in contact cu caldura corpului forma canalului auditiv. In continuare va stam la dispozitie pentru a ramane clientul nostru si a redevini un client multumit. Echipa MUZIX

E prima data cand fac comanda la voi si sunt super incantat si multumit.Produsul e de calitate si serviciile excelente!Recomand!

RATING:

RATING:

Sunt foarte mulțumit de serviciile de la Muzix.

RATING:

.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.441. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2024