Opinii de la clienții magazinului online Alimentespeciale.ro

Notă magazin

9.3 / 10

Calitatea livrării

9.2 / 10

Ne recomandă

95.95%

de la data înscrierii magazinului în program (10-08-2016)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Alimentespeciale.ro

Daca ati putea importa si alte produse fara gluten, de exemplu din Anglia (firme precum: Tesco, Sainsbury's, Asda), ar fi minunat! Piata este plina (cam 90%) numai cu produse fara gluten de la Schar. Nu zic ca nu sunt bune, dar pentru noi celiacii, ne-ar prinde bine putina "diversificare". Eu am incercat la Londra produsele sus-mentionate si sunt EXCEPTIONALE! Multumesc!

RATING:

Calitate, promptitudine, sigur voi mai cumpara de la alimentespeciale.ro

RATING:

Sa existe o gama mai variata de produse speciale pentru alergii.

RATING:

Livrarea a durat prea mult, avand in vedere ca a fost plasata comanda duminica si adusa abia vineri. In schimb, cadoul a fost o surpriza placuta.

RATING:

Asa cum am transmis deja si pe mail, batoanele NAKD nu au fost ceea ce am comandat, am inteles ca nu mai erau pe stoc sortimentul comandat de mine dar frumos ar fi fost sa ma intrebe ce prefer in loc sau daca imi mentin comanda in aceasta situatie. Plus pachetul de 3+1 avea in fotografie o sortimentatie si mi s-a trimis alta, nu scrie nicaieri ca poza este doar sugestie...Si in al treilea rand, un articol comandat avea pe eticheta in limba romana cu totul alte ingrediente decat cele originale mentionate pe ambalaj.

RATING:

Raspuns magazin pe 26-04-2017 13:21

Stimata clienta, va multumim pentru feedback! Toate observatiile si recomandarile primite din partea clientilor nostri ne ajuta sa ne imbunatatim gama si serviciile oferite. Vom lua toate masurile pentru a identifica aspectele mentionate si acolo unde este cazul sa le corectam.

Receptivi Comanda se deruleaza repede

RATING:

Ar fi foarte binevenita o varianta de livrari si sambata. Multumesc!

RATING:

As vrea sa găsesc mai multe alimente pentru bebeluși.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Soluție construită in parteneriat cu InboxTarget.ro