Opinii de la clienții magazinului online Baff.ro

Notă magazin

9.2 / 10

Calitatea livrării

8.8 / 10

Ne recomandă

93.21%

de la data înscrierii magazinului în program (07-06-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Baff.ro

Excellent

RATING:

Imi place echipa. Imi place faptul ca se preia comanda foarte rapid. Daca nu sti cum sa folosesti un produs se poate suna la ei si iti explica. Daca pui comanda intr-o zi de dimineata a doua zi primesti coletul. Cat despre produse. Sunt profesionale si foarte ok atat pentru incepatoare cat si pentru cele cu experienta. Recomand 101% Baff

RATING:

Au o gama variata de produse ce îți permite sa alegi produsul dorit ce este de o calitate excepțională!

RATING:

Sunt dezamagita de calitatea produselor

RATING:

Raspuns magazin pe 16-09-2018 18:33

Buna ziua, In urma discutiei de saptamana trecuta, in care ne-ati spus ca nu vi se usuca top coat-ul, cu restul produselor nu parea sa aveti probleme si ne-ati spus ca se usuca si sunt ok. Vi s-au dat detalii despre utilizare, la fel si despre retur, in cazul in care decideti ca doriti sa faceti retur. Vi s-a sugerat sa faceti retur deoarece, asa cum vi sa si spus, prin chat, email sau telefonic personalul nostru nu vede cum utilizati produsul si nu va poate sfatui in deplina cunostinta avand in vedere ca cele reclamate de dvs. la noi nu se intampla - este un produs pe care il folosim zilnic. Nu am primit nicio cerere de retur de la dvs. Va rugam sa va asigurati ca lampa dvs. polimerizeaza complet - v-am rugat sa incercati si o alta lampa, pentru ca topurile, finishurile, anumite coveruri constructoare sunt dintre produsele care au nevoie de lampi care polimerizeaza corect, diferit de culori de exemplu care se usuca chiar si la jumatate din puterea necesara unui top. Ne-ati spus ca nu aveti alta lampa. O seara placuta!

Sunt promti in ceea ce priveste comenzile, Sunt foarte multumita de produse.

RATING:

Produsele sunt de calitate,eu sunt multumita de ele. In schimb, nuantele ojelor din poze nu sunt conforme cu cele din realitate. Poate n-ar fi o idee rea sa se faca o poza cu un paletar, decat poze 'cosmetizate' pe calculator. Se poate vedea asta si din postarile clientelor.

RATING:

Chiar dezamagita, din pacate, sticlele de oja semi sunt diferite, una este aproaoe goala, culorile sunt diferite fata de cele pe care le am comandat, iar gelul One phase nu se polimerizeaza nici dupa 3 min, tinanad cont ca am lampa led 24 w...

RATING:

Raspuns magazin pe 06-08-2018 14:17

Buna ziua, Lampa de 24W o folositi doar la oja semipermanenta, pentru gelurile UV aveti nevoie de minim 36W, de aceea nu vi se usuca gelul uv. Sticlele pot diferi, in niciun caz nu aveti o sticla goala ci cantitatea este exact cea de pe eticheta. V-am rugat prin email sa amestecati gelul uv si sa il verificati cu pensata daca este uscat, dar nu ati raspuns. Acum spuneti ca aveti lampa de 24W - aceasta lampa este strict pentru oja semipermanenta si veti avea probleme la uscare cu orice gel uv ati folosi. La culori v-am rugat prin acelasi email sa ne spuneti ce culori nu se potrivesc si cum v-ati fi asteptat sa fie - niciun raspuns. Ati comandat 6 culori, 2 dintre ele fiind alb si negru. Culorile pot diferi de la monitor la monitor, de oriunde veti cumpara si orice produs veti cumpara. Ati cumparat rosu de la noi - nu ati primit mov, ati primit rosu fara indoiala.

Super calitate !

RATING:

Ador gelurile bilder camouflage🤩

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing