Opinii de la clienții magazinului online Baff.ro

Notă magazin

9.2 / 10

Calitatea livrării

8.9 / 10

Ne recomandă

92.98%

de la data înscrierii magazinului în program (07-06-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Baff.ro

Nu sunt produse de calitate. Mi-a părut rău să constat acest lucru, întrucât prezentarea magazinului online este impecabilă.

RATING:

Raspuns magazin pe 27-10-2018 13:39

Buna ziua, Aveti in comanda: 4 pensule - furnizorul nostru de pensule - fabrica produse pensule pentru cosmetice din anul 1907 - experienta de 111 ani + are pensule expuse in muzee. 1 Oja Semipermanenta 108 Glittery Red - produsa in Germania - uscare la 2 min, acoperire optima, autonivelare - este un produs impecabil pentru o oja semipermanenta 1 Folie de transfer holografica - la aplicare este prezent efectul holografic 1 Set strasuri plexi. Va rugam sa ne spuneti care produse nu sunt de calitate.

Foarte promti.

RATING:

Mi-ar folosi daca ati incarca filmulete in care sa aratati cum se folosesc produse dintre cele pe care le comercializati, gen gel canavas pt pictura, aplicarea unor ornamente nails art etc. Multumesc

RATING:

Raspuns magazin pe 27-10-2018 14:44

Buna ziua, In pagina de produs a gelurilor Canvas este un scurt tutorial video cu modul de folosire.

Produse superbe , colectiv minunat , servicii ireproșabile *****

RATING:

Excellent

RATING:

Imi place echipa. Imi place faptul ca se preia comanda foarte rapid. Daca nu sti cum sa folosesti un produs se poate suna la ei si iti explica. Daca pui comanda intr-o zi de dimineata a doua zi primesti coletul. Cat despre produse. Sunt profesionale si foarte ok atat pentru incepatoare cat si pentru cele cu experienta. Recomand 101% Baff

RATING:

Au o gama variata de produse ce îți permite sa alegi produsul dorit ce este de o calitate excepțională!

RATING:

Sunt dezamagita de calitatea produselor

RATING:

Raspuns magazin pe 16-09-2018 18:33

Buna ziua, In urma discutiei de saptamana trecuta, in care ne-ati spus ca nu vi se usuca top coat-ul, cu restul produselor nu parea sa aveti probleme si ne-ati spus ca se usuca si sunt ok. Vi s-au dat detalii despre utilizare, la fel si despre retur, in cazul in care decideti ca doriti sa faceti retur. Vi s-a sugerat sa faceti retur deoarece, asa cum vi sa si spus, prin chat, email sau telefonic personalul nostru nu vede cum utilizati produsul si nu va poate sfatui in deplina cunostinta avand in vedere ca cele reclamate de dvs. la noi nu se intampla - este un produs pe care il folosim zilnic. Nu am primit nicio cerere de retur de la dvs. Va rugam sa va asigurati ca lampa dvs. polimerizeaza complet - v-am rugat sa incercati si o alta lampa, pentru ca topurile, finishurile, anumite coveruri constructoare sunt dintre produsele care au nevoie de lampi care polimerizeaza corect, diferit de culori de exemplu care se usuca chiar si la jumatate din puterea necesara unui top. Ne-ati spus ca nu aveti alta lampa. O seara placuta!

Sunt promti in ceea ce priveste comenzile, Sunt foarte multumita de produse.

RATING:

Produsele sunt de calitate,eu sunt multumita de ele. In schimb, nuantele ojelor din poze nu sunt conforme cu cele din realitate. Poate n-ar fi o idee rea sa se faca o poza cu un paletar, decat poze 'cosmetizate' pe calculator. Se poate vedea asta si din postarile clientelor.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing