Opinii de la clienții magazinului online Birou Reglabil

Birou Reglabil

Nota: 9,73 / 10 de la 119 de clienți verificați

Notă magazin

9,73 / 10

Calitatea livrării

9,52 / 10

Ne recomandă

99,16%

de la data înscrierii magazinului în program (01-03-2021)

Ultimele opinii adăugate de clienții Birou Reglabil

merita un asemenea birou, după ce am căutat scaunul ideal ani de zile mi-am dat seama ca nu e scaunul, problema e ca stai in aceiasi poziție prea mult timp, cu biroul reglabit am eliminat aceasta situație, si recomand cel cu memorie a pozițiilor altfel o sa fie interesant primele zile dupa care o sa ramana la acelasi nivel, cel puțin la unii :D

RATING:

Livrarea a fost foarte rapida, a ajuns seara a doua zi. Produsul este de calitate superioara.

RATING:

Cea mai buna achiziție !

RATING:

Un birou de calitate, ambalat coraspunzator, montajul a fost foarte usor. Recomand cu drag oricui.

RATING:

N-am intalnit probleme la comanda - am avut o comunicare foarte buna cu ei. Un plus ca folosesc curieri particulari si nu de la firme mari. Inca nu am apucat sa montez biroul pentru ca urmeaza sa ma mut in curand. Singura problema pe care am avut-o, a fost cu domnul curier. Nestiind cat de mare este masina sa si neavand permis de conducere, nu i-am specificat ca pe strada pe care intra nu poate sa iasa decat cu spatele. De asemena, nu a reusit sa aduca masina pana la poarta pentru ca era blocat de o alta masina (cred ca mai era o distanta de max 10m). S-a suparat pe mine domnul si mi-a lasat pachetul un pic mai departe decat la poarta, asa cum speram. M-a ajutat un vecin sa-l car, din fericire. M-a surprins reactia dansului pentru ca telefonic parea mai de treaba. Un pic deranjant, dar sa zicem ca-l inteleg ca poate era obosit si stresat.

RATING:

Biroul este impecabil si foarte bine realizat, atat cadrul cat si blatul. Am ales un cadru + blat alb de dimensiuni 120cm x 80cm. Livrarea a fost fara probleme, produsele au ajuns in 24h. Cu siguranta voi recomanda si prietenilor.

RATING:

Comanda este verificată telefonic, client service foarte plăcut și dornic sa ajute, având in vedere ca nu eram acasă toată ziua in ziua livrării, s-au oferit sa urgenteze livrarea, in cazul in care asta ar fi fost de ajutor.

RATING:

O firma cu oameni profesioniști. Cei de la relatii clienti au fost foarte amabili si rapizi. Din pacate primul blat a fost livrat cu defecte din cauza curierului, dar a durat foarte putin pana ne-a fost livrat altul in stare perfecta. Suntem foarte mulțumiți de birou, care a fost relativ simplu de asamblat cu uneltele potrivite.

RATING:

Biroul este ok, stabil, usor de montat, motoarasele functioneaza foarte bine.

RATING:

Comandati doar cadrul. Blatul se deterioreaza la transport si vine lovit. In plus blatul este la supra pret. Il puteti comanda mai ieftin de la producatorii locali de mobila

RATING:

Servicii profesionale la telefon, livrare rapida conform promisiunii, material de calitate. Un birou mai bun decât Ikea. il recomand!

RATING:

Vreau sa ii multumesc Biancai Nastase pentru amabilitate si promptitudine! De asemenea biroul a venit repede si are o calitate grozava!

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.238. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020