Opinii de la clienții magazinului online Birou Reglabil

Birou Reglabil

Nota: 9,76 / 10 de la 207 de clienți verificați

Notă magazin

9,76 / 10

Ne recomandă

99,52%

de la data înscrierii magazinului în program (01-03-2021)

Ultimele opinii adăugate produselor Birou Reglabil

Nu există opinii care să satisfacă filtrele selectate!

Ultimele opinii adăugate de clienții Birou Reglabil

Birou calitativ si foarte robust.

RATING:

Totul a decurs conform asteptarilor; produs intocmai cu descrierea. Livrare normala (in cazul meu a durat mai mult dar asta pentru ca magazinul era in vacanta, ceea ce era mentionat oricum).

RATING:

Livrare rapidă, montaj facil, funcționează perfect. Foarte silențios. Materiale de calitate, tablă groasă, greu, stabil. Garanția de cinci ani m-a atras sa achiziționez acest produs și review-urile bune de la cumpărători. Am luat modelul cu două motoare. Mulțumesc.

RATING:

Ar fi ideal, dacă blatul ar veni cu găurile premarcate, caci este foarte cronofaga activitatea de a calcula pozitia ideala a acestora. In rest, un tratament excelent (combinatia ideala intre profesionalitate și familiaritate). Iar transportul hiper rapid: in doua zile am avut biroul in casa.

RATING:

Oameni serioși și amabili, cu produse de înaltă calitate. Recomand!

RATING:

Produsul este foarte calitativ. In timpul actionarii este super silentios si desigur stabil in timpul utilizarii zilnice. Ambalajul a ajuns destul de distrus la mine, probabil datorita firmei de curierat. Eram pregatit sa ma gandesc la un retur in timp ce il deschideam dar am ramas placut surprins cand am vazut modul de ambalare din interiorul ambalajului exterior, astfel produsul nu a fost afectat de tratamentul aplicat de curieri. Recomand atat produsul cat si serviciile Birou Reglabil.

RATING:

Momentan biroul este foarte în regulă, funcționează așa cum mă așteptam. A fost ușor de montat și chiar mă bucur că am făcut investiția asta pentru sănătatea mea. A fost comandat in perioada de Black Friday, a ajuns relativ repede și mi-a plăcut overall colaborarea cu această companie.

RATING:

Am cumparat biroul reglabil manual si pot spune dupa aproximativ o luna de folosire ca sunt foarte multumit de el. Am ramas chiar foare suprins de calitatea materialelor la un pretul destul de accesibil. Recomand cu incredere.

RATING:

Super de incredere. Recomand

RATING:

Produsul comercializat este un produs de calitate. (Cadru birou reglabil in inaltime) Livrare prompta, etapele livrarii transparente.

RATING:

comanda livrata fara probleme. Nu am instalat biroul inca, doar am scos din cutie picioarele cu motoare pentru testare si totul este in regula.

RATING:

Nu am nimic de reprosat, chiar si in plin Black Friday, am primit biroul in timp util. Cadrul de birou reglabil pare bine facut si a fost usor de montat, cu instructiuni cu tot. Recomand

RATING:

Livrare rapida, intr-un pachet compact. Au fost incluse si suruburi pentru prins blat, chiar daca nu am comandat si blatul.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.285. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2022