Opinii de la clienții magazinului online depozitudescule.ro

Notă magazin

9,5 / 10

Calitatea livrării

9,42 / 10

Ne recomandă

96,11%

de la data înscrierii magazinului în program (17-06-2016)

Ultimele opinii adăugate de clienții depozitudescule.ro

Livrare prompta preturi bune recomand.

RATING:

Am cerut detalii despre un produs si nu au stiut nici macar dimensiunile exterioare. Am cerut factura pe persoana juridica si am primit factura pe persoana fizica, iar pachetul a fost livrat la sediul firmei (doar birou, pentru facturare) desi am cerut in mod expres sa fie livrata la o alta adresa. Nici nu recomand, nici nu voi mai comanda vreodata.

RATING:

Raspuns magazin pe 09-07-2020 09:00

Buna ziua daca va uitati la detalii de Facturare la plasarea comenzi pe site-ul nostrum, veti vedea ca ati trecut pur si simplu datele persoanei fizice, nicidecum nu ati solicitat factura pe persoana juridica. Manerul pe care l-ati comandat este fix pentru produsul care apare in descriere, nu trebuie sa stim dimensiunile acestuia din moment ce il vindem pentru ce l-am importat. Daca Dvs vreti sa il adaptati la alt aparat nu intelegem supararea. Rog verificati inca odata proforma primita pe mail la plasarea comenzii pe site-ul nostru, o sa vedeti: Date de facturare Date de livrare Nume, Prenume: Marica Cat despre datele de livrare, awb-ul se emite automat cu adresa trecuta de dvs.

Competenti, maxima seriozitate si bun simt

RATING:

Marfa corespunde descrierii. Livrare rapida. Totul pare OK.

RATING:

produse de calitate

RATING:

E un site ok, il recomand. O sugestie as avea. Am cumparat o masca de sudura automata Jasic. Totul OK, doar ca ar fi fost bine sa am in cartea tehnica a mastii un desen care sa imi arate cum se schimba bateria (pe masca nu se vede nicicum locasul bateriei). E o baterie solara, care la aprox 2 ani se schimba (am aflat pe email de la producator). Depozitu' de Scule e importator Jasic pe Romania, asa am inteles. Ar fi fost cazul sa solicite acest lucru producatorului. Sincer, nici nu cred ca ei stiu daca bateria aia solara se schimba sau nu. In rest, oamenii raspund imediat la telefon, sunt amabili. Livrarea s-a facut in 24 de ore. Marfa e de calitate, ambalata bine. Nota 9.

RATING:

Ok

RATING:

preturi bune livrare rapida foarte multumit

RATING:

foarte multumit de sculele sau echipamentul cumparat, la un pret accesibil oricarui buget

RATING:

Seriozitate și prețuri bune!

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.198. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020