Opinii de la clienții magazinului online Germanelectronics.ro

Notă magazin

9,06 / 10

Calitatea livrării

8,85 / 10

Ne recomandă

92,32%

de la data înscrierii magazinului în program (12-05-2016)

Ultimele opinii adăugate de clienții Germanelectronics.ro

Un magazin foarte serios.Recomand cu placere

RATING:

Un magazin serios, cu produse de calitate, care isi respecta clientii, produsele vandute sunt conform descrierii, livrarea operativa, totul perfect Recomand

RATING:

Produsele nu au ajuns la mine în 10 zile lucratoare, desi mi s-a promis livrarea în 6-8 zile, nu pot sa stiu ce calitate au. Am înteles că a fost vina curierului, dar acesta a fost ales de germanelectronics și plătit de mine degeaba.

RATING:

Au trimis destul de greu coletul. Per total sunt ok, dar aproape ca am uitat ca am comandat si ce am comandat de la ei pana a ajuns,...in jur de o săptămână pana a ajuns.

RATING:

Sa aveti mult Succes!!!!

RATING:

Am cumparat o statie meteo la pretul de 878,90 lei, iar peste cateva zile, de Black Friday, inainte sa imi fie expediat coletul, s-a redus cu aproximativ 80 lei. Am contactat magazinul si pe email si pe facebook messenger, si am intrebat cum as putea beneficia si eu de reducere, avand in vedere ca produsul nu imi fusese inca expediat, dar nu am primit nici un raspuns nici pana in ziua de azi. Produsul foarte bun, ambalat foarte bine, dar comunicarea cu magazinul, zero.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.223. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020