Opinii de la clienții magazinului online InPuff.ro

Notă magazin

9.5 / 10

Calitatea livrării

9.5 / 10

Ne recomandă

97.83%

de la data înscrierii magazinului în program (01-09-2015)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții InPuff.ro

Ce comanzi aia primesti! Nu difera realitatea de poza. Am fost multumita! Recomand!

RATING:

sunt superbe toate produsele. eu sunt multumita pentru cele pe care le-am cumparat. o zi buna.

RATING:

Foarte promti. Raspund la telefon imediat. Rochii de calitate.

RATING:

Am comandat 2 rochii. Inițial marimea 36. Am schimbat cu marimea 38, coletul la schimb a ajuns in Ploiesti, nu in Craiova unde trebuia asa ca rochițele nu mi-au mai ajuns la timp ptr eveniment. Mărimea nu corespunde. Una din rochii este potrivită, cealaltă nu corespunde nici dupa schimbarea cu marimea 38. Cred ca o s-o modific la croitor, decât sa ma mai incurc cu alt retur.

RATING:

Raspuns magazin pe 18-09-2018 09:07

Ne pare rau pentru intarzierea coletului, ni s-a comunicat din partea firmei de curierat ca s-au incurcat codurile postale. Pentru a evita astfel de situatii, am introdus la fiecare produs un tabel cu dimesiunile acestuia si recomandam clientilor sa ne ofere dimensiunile in momentul plasarii comenzilor. Speram ca in urma discutiei telefonice v-am oferit solutia potrivita. Va multumim si va mai aspteptam pe InPuff.ro :)

Problema rezolvata

Imaginile produselor de pe site nu reflecta foarte bine calitatea acestora efectiva, fiind un pic "imbunatatite" in prezentarea online

RATING:

Raspuns magazin pe 17-09-2018 08:20

Buna ziua! Hainele pozate sunt luate de pe raft, dupa care se verifica sa nu se fii distorsionat culoarea datorita reflectoarelor. Incercam sa le pozam si din fata si din spate si in cat mai multe ipostaze, dupa care detaliam fiecare produs precis in dreapta produsului. Facem toate eforturile ca pozele sa fie conforme cu realitatea. Ne puteti da mai multe detalii, in ce fel nu reflecta calitatea?

Mai diversificate marimile la toate produsele

RATING:

Raspuns magazin pe 17-09-2018 08:17

Buna ziua! In ultima colectie am adus la rochiile MGB marimi pana la 48 inclusiv, unele modele insa nu se lucreaza decat numere mici. Va multumim pentru sugestii si tinem cont de ele!

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing