Opinii de la clienții magazinului online kparts.ro

Notă magazin

9,37 / 10

Calitatea livrării

9,26 / 10

Ne recomandă

95,24%

de la data înscrierii magazinului în program (06-05-2019)

Ultimele opinii adăugate de clienții kparts.ro

F promti ,au trimis rapid coletul,recomand

RATING:

Sistemul de selectie de pe pagina de web se pare ca da gres. Desi am selectat pana la cel mai mic posibil detaliu masina pt care aveam nevoie de piese, am fost sunat sa imi spuna ca de fapt nu se potrivesc cu masina mea si ca daca vreau ceva care sa se potriveasca pretul e cu X lei mai mare. Am acceptat, desi deja nu mai era un pret competitiv, doar pt a fi resunat o zi mai tarziu sa-mi spuna ca de fapt diferenta de pret este SI mai mare!!! Normal, am anulat comanda!!!

RATING:

Raspuns magazin pe 27-05-2020 12:10

Buna ziua, multumim pentru feedback. Opiniile clientilor nostri sunt importante pentru noi pentru ca ne ajuta sa fim mai buni. Intr-adevar, sistemul de selectie nu este intodeuna eficient de aceea solicitam seria VIN, sa fim siguri ca piesele comandate sunt comaptibile. Pentru faptul ca a fost nevoie sa va sunam de 2 ori sa spunem de fiecare data un pret mai mare, ne asumam in totalitate raspunderea, am dat dovada de lipsa de profesionalism si pentru asta ne cerem scuze. Va asiguram ca nu a fost rea vointa, ci neatentie. Speram ca acest incident neplacut nu v-a facut sa va pierdeti increderea in serviciile noastre. O zi frumoasa!

Foarte prompti si civilizati.Recomand 100%

RATING:

Profesionisti si seriosi... Recomand...

RATING:

Recomand

RATING:

Piesle sunt excelente calitativ.

RATING:

Ok, conform așteptărilor.

RATING:

Ok. Toate bune.

RATING:

Foarte atenti cu clientii! Odata plasata comanda, contacteaza telefonic pentru a se asigura ca este produsul potrivit, apoi cand este gata de expediat, mai verifica o data daca este produsul dorit. Multumesc

RATING:

Sunteti ok.Succes pe mai departe

RATING:

Super

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.190. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020