Opinii de la clienții magazinului online Netvolt.ro

Notă magazin

8.8 / 10

Calitatea livrării

8.4 / 10

Ne recomandă

92.86%

de la data înscrierii magazinului în program (03-04-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Netvolt.ro

Nu aveti marfa pe stoc de fiecara data cand comand dureaza.

RATING:

Raspuns magazin pe 15-08-2017 11:55

Buna ziua, Din gama noastra de produse, afisate pe magazinul online, majoritatea sunt pe stoc. Intr-adevar, pot exista intarzieri, daca acestea nu se regasesc la noi in depozitul principal sau la cele din tara. Incercam sa pastram un stoc suficient la cele mai cerute produse, dar depinde si daca in momentul respectiv se afla in stocul furnizorului. Va multumim ca totusi sunteti alaturi de noi si ca reveniti de fiecare data cand aveti nevoie de materiale electrice. Echipa Netvolt.

Aveti consultanți de nota 10

RATING:

Una e pe site si alta e realitatea in magazia Netvolt. Si neclaritatea unitatilor de masura, daca nu e la bucata , e ceață

RATING:

Recomand o sincronizare cat mai buna intre stocurile precizate pe site si stocurile reale.

RATING:

Singurul loc unde am gasit aparatajul pe care il căutam. Prețul cel mai bun. Consiliere tehnica si in plus imi aduc la comanda specială ceva nu au pe site. Mulțumesc Netvolt.

RATING:

Sunt dezamagit de faptul ca de 3 saptamani astept o comanda de la NetVolt, o comanda zic eu destul de generoasa 426.53 de lei, de care nici acum nu stiu pe unde este sau daca ar mai fi venit vreodata, dar asta este, bine ca nu am platit in avans.

RATING:

Raspuns magazin pe 27-07-2017 13:53

Buna ziua, Din pacate este adevarat ca am fost coplesiti de comenzile efectuate in perioada concediilor si am incercat sa va oferim tot suportul nostru pentru a va livra produsele comandate. Ne cerem scuze pentru ce s-a intamplat, comanda dumneavoastra este pregatita in cazul in care mai doriti produsele dorite. Va rugam sa ne contactati daca pe viitor doriti orice produs electric din oferta noastra si va vom oferi o compensare sau produse complementare cu un extra discount in functie de produsele pe care le comandati. Am incercat sa va contactam si la telefon dar nu aveti semnal. In speranta ca inca mai putem rezolva acest incident, aveti tot suportul necesar. Va dorim o zi buna in continuare.

Ambalare neadecvată.

RATING:

Apreciez modul in care am fost tratat si suportul tehnic oferit. Felicitari.

RATING:

Stergeti unul dintre site-uri si pastrati doar unul, sau redirectionare automata. Site-urile nu sunt complet actualizate intre ele, pe un site se gasesc produse care nu sunt si pe celalalt.

RATING:

Astazi este data de 09.07.2017 si inca astept comanda...........

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creste-ti vanzarile online prin: Automatizare Marketing InboxTarget.ro