Opinii de la clienții magazinului online Netvolt.ro

Notă magazin

8.7 / 10

Calitatea livrării

8.3 / 10

Ne recomandă

88.89%

de la data înscrierii magazinului în program (03-04-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Netvolt.ro

Super consultanta. Daca nu te pricepi sa alegi produsele potrivite, cum a fost cazul meu, ei te vor ajuta. Recomand.

RATING:

AM cerut prin zopim (zendesk) consultanta in alegerea unor corpuri de iluminat cu neon LED. Am luat 6 bucati, le-am instalat si surpriza, Functioneaza 5 minute dupa care corpurile scot un miros de ars si nu mai functioneaza, in consecinta corpurile cu neoanele LED nu sunt compatibile...

RATING:

Raspuns magazin pe 10-10-2017 08:12

Buna ziua, Ne pare rau pentru situatia in care va aflati, dar sa stiti ca suportul pe care l-ati primit a fost unul foarte bun. Pe neoanele cu LED aveti o eticheta unde scrie : Intrerupeti tensiunea electrica inainte de montarea tubului. Montajul va fi executat de catre un electrician autorizat. A nu se folosi in medii cu temperaturi si conditii de praf ridicate. Instalarea: Se indeparteaza balastul si starterul. Se conecteaza pe direct cablurile de alimentare electrica. Corpurile pentru neoane au balast electronic, astfel pentru a functiona cu neoane LED trebuie inlaturate balasturile. Daca acum functioneaza cu neoane normale, inseamna ca aveti balastul inca conectat. Va garantam ca vor functiona daca urmati instructiunile atasate produselor, recomandarea noastra este sa apelati la un electrician. Daca mai aveti corpuri pe care nu le-ati instalat puteti sa urmati instructiunile si sa vedeti daca functioneaza. In magazinul nostru din Bistrita, neoanele LED apar ca fiind in stoc, acum depinde de cate mai aveti nevoie. Adresa Magazin: Str. Independentei nr 67. Va multumim si speram ca se va rezolva in felul acesta. O zi buna Echipa Netvolt

Chiar daca au incercat sa dreaga busuiocul facandu-mi alta oferta, aceasta nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. In consecinta , am comandat in alta parte. Pacat, deoarece oamenii sunt OK!

RATING:

Raspuns magazin pe 02-10-2017 06:38

Buna ziua, Va multumim pentru feedback. Intr-adevar, au fost anumite erori in sistemul nostru si ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate. Daca pe viitor aveti nevoie de materiale electrice, nu ezitati sa apelati si echipa noastra. O zi buna va dorim.

Problema rezolvata

Foarte bun.

RATING:

Va rog frumos ... cand se cumpara cablu ( conductor ) electric la metraj, asigurati oamenilor un cleste de taiat.... arata cablurile ca si cum au fost strivite cu toporul ... cred ca mai am poze cu capetele cablurilor ... film de groaza !

RATING:

Trebuie sa-si puna la punct sistemul de livrari deoarece am primit factura proforma care nu stipula nimic despre faptul ca piesele nu sunt pe stoc. Am achitat factura si ma suna operatoarea Netvolt ca imi va livra comanda peste 14 zile. Luati exemplul de la concurenta care nu face asemenea greseli si se plateste maxim 50% din costul pieselor iar restul la livrare. Firma mea va ocoli cat poate magazinul Netvolt si nu voi face recomandari cunostintelor.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creste-ti vanzarile online prin: Automatizare Marketing InboxTarget.ro