Opinii de la clienții magazinului online Bozo.ro

Notă magazin

9.6 / 10

Calitatea livrării

9.3 / 10

Ne recomandă

98.95%

de la data înscrierii magazinului în program (03-02-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Bozo.ro

Multumesc foarte mult pentru mostrele oferite. Chiar m-au ajutat foarte mult sa aleg produsul care se potriveste cel mai bine afacerii mele.

RATING:

Buna ziua . De la inceputul acestui an am tot spus sa se actualizeze pe site pozele produselor existente , sa fie corectat la descriere cf. realitatii( exemplu: detergent pardoseli nu exista de fructe sau portocale dar pe site apare mereu la descriere ) . Daca s-ar putea intocmi pachete asa cum aveti pe Emag ar fi excelent. In rest doar de bine : prompti, intelegatori,corecti .

RATING:

Calitatea produselor este foarte buna, sunt la prima comanda, sunt multumita. Ca si sugestie, ar trebui o reclama TV, sa stie mai multa lume despre voi. Eu am aflat intamplator, in Tg. Jiu, la un restaurant foarte frumos amenajat, cu mare atentie la detalii de curatenie, servire, ornamente florale deosebite. Acolo am descoperit mirosul fresh si parfumat al produselor Bozo, am intrebat , mi s-a recomandat, nu am vazut in magazine pe raft si apoi am comandat imediat. Sigur le voi recomanda prietenilor, nu stiu daca am voie sa le fac reclama pe pagina mea, voi intreba. Mult succes in afaceri pe anul 2018 si cat mai multi clienti multumiti.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing