Opinii de la clienții magazinului online eyerim.ro

Notă magazin

9.1 / 10

Calitatea livrării

8.6 / 10

Ne recomandă

93.10%

de la data înscrierii magazinului în program (12-07-2018)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții eyerim.ro

Lucrati mai mult la stoc, am asteptat mai mult de 14 zile lucratoare dupa o comanda, nu aveati idee ca un anumit produs nu se mai fabrica, desi era pe stoc. Daca vrei sa faci un cadou cuiva risti sa nu ajunga la timp.

RATING:

Raspuns magazin pe 10-12-2018 13:29

Draga doamna Fundatureanu, va multumim pentru mesaj si pentru recenzie. Dvs ati plasat comanda la data de 09.11.2018 (Vineri) iar pe data de 12.11.2018 (Luni) v-am anuntat ca acest produs care a fost mentionat si pe site-ul nostru ca nu este in stoc si poate fi comandat de la furnizor, ca o sa sufere o intarziere si apoi pe 14.11.2018 am revenit si v-am informat cu regret ca acesta nu se mai produce. Ne pare rau pentru inconvenientul adus dar precum ati vazut si dvs am revenit cat am putut de repede catre dvs. Va ramanem la dispozitie!

Foarte bine

RATING:

Ar fi ok livrarea mai rapida si daca s ar putea achita ramburs sume mai mari

RATING:

Am așteptat pana am primit comanda 4 săptămâni in loc de 2 cât informa firma!!!!

RATING:

Neseriozitate totală. Nu raspund la telefon. Livrare în 1 luna. Produse plătite în avans.

RATING:

Raspuns magazin pe 28-11-2018 08:39

Draga domnule Bilu, va multumim pentru recenzie si ne pare rau sa auzim despre aceasta experienta neplacuta. Comanda dvs a avut termen de livrare intre 15 si 17 zile lucratoare iar aceasta a ajuns in posesia celor de la Cargus in a 18 zi iar ca si livrare, aceasta s-a facut in a 19 a zi lucratoare. Dupa cum am discutat si cu dvs si prin mail, v-am oferit detalii despre comanda si precum ca aceasta o sa fie livrata cu o mica intarziere pentru care v-am oferit si un discount pe masura acestei intarziere. Ne pare rau ca nu am putut sa luam legatura cu dvs imediat dar precum avem afisat si pe site toate optiunile de a ne contacta sau sa revenim imediat cum avem putem si noi. Inca o data ne pare sincer rau ca nu am putut sa facem aceasta experienta mai placuta dar am incercat sa va anuntam din timp pentru a ca si dvs sa stiti despre statusul comenzii. Va ramanem la dispozitie de Luni pana Vineri intre orele 8:00 - 16:00 la numarul +40 316 308 201 sau la adresa noastra de email contact@eyerim.ro

Preturi excelente

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing