Opinii de la clienții magazinului online Farmbee.ro

Notă magazin

9,22 / 10

Calitatea livrării

9,26 / 10

Ne recomandă

94,23%

de la data înscrierii magazinului în program (13-06-2017)

Ultimele opinii adăugate de clienții Farmbee.ro

Când preluați o comanda, livrați! Nu sunați pentru confirmare și nu livrați nimic.... Am o săptămână de când aștept... Am sunat ați spus că este pe drum.. Dar cine știe pe care drum...

RATING:

Sunt foarte multumita de colaborare.

RATING:

Eu am vrut sa cumpar de la d-voastra , mi-ati confirmat comanda si daca ,dupa 7 zile, nu va sunam eu , nu asi i aflat ca ati anulat comanda .

RATING:

Raspuns magazin pe 06-12-2019 05:32

Ne pare rau pentru situatia creata, insa email-ul de confirmare primit la plasarea comenzii in site, este unul transmis automat si confirma inregistrarea comenzii in platforma FarmBee.ro. Acceptarea acesteia, disponibilitatea fizica a produselor si a termenelor de livrare se confirma ulterior de catre reprezentantii Farmbee.ro. Consultantii nostri au incercat sa va contacteze telefonic, insa numarul de telefon trecut in comanda continea o cifra in plus si astfel nu au reusit sa ia legatura cu dvs.

Purtătoarea de vânzări cu care am comunicat este extraordinara ! Felicitări !

RATING:

Sunteti foarte prompti.

RATING:

ESTE INTERESANT

RATING:

Promți, dar curierul lasă de dorit.

RATING:

Domnilor, ceea ce am comandat eu de la farmec. RO nu a mai ajuns. Nu recomand !

RATING:

Raspuns magazin pe 22-11-2019 05:09

Ne cerem scuze pentru situatia creata, insa din cauza volumului mare de comenzi din aceasta perioada, sunt situatii in care stocurile pentru anumite produse se epuizeaza rapid. Imediat ce am fost informati de indisponibilitetea produsului ati fost contactat pentru a va comunica acest lucru. Va asiguram ca facem tot posibilul pentru evitarea acestor situatii. Multumim pentru intelegere!

Comanda nu a fost onorata

RATING:

Raspuns magazin pe 21-11-2019 01:01

Ne pare rau pentru situatia creata, insa comanda dumneavoastra a fost predata curierului imediat dupa confirmarea telefonica a acesteia. Din pacate, coletul s-a intors retur la depozitul nostru. Conform solicitarii dvs. acesta a fost din nou predat firmei de curierat, urmand ca in cursul zilei de astazi sa fie livrat. Va multumim frumos pentru intelegere!

sunteti o firma serioasa

RATING:

N-ar strica sa aveti o forma de consultanta pt nesoecialisti ca mine,eu am platit 200 lei ca cineva sa vina,sa vada ce pb am cu gazonul si sa-mi recomandeaceste 2 produse.Chiar si platita,cu deplasare la data locului ,ar fi mult mai simplu pt clientii ca mune.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.103. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020