Opinii de la clienții magazinului online Farmbee.ro

Farmbee.ro

Nota: 9,2 / 10 de la 2.197 de clienți verificați

Notă magazin

9,2 / 10

Ne recomandă

93,22%

de la data înscrierii magazinului în program (13-06-2017)

Ultimele opinii adăugate produselor Farmbee.ro

Nu există opinii care să satisfacă filtrele selectate!

Ultimele opinii adăugate de clienții Farmbee.ro

Au anulat comanda asa ca zero feedback.

RATING:

Răspuns magazin pe 16-01-2023 11:18

Buna ziua! Multumim frumos pentru feedback si ne pare rau pentru neplacerile create! Va asiguram ca facem tot posibilul pentru ca stocul produselor comercializate sa fie actualizat in permanenta. Multumim pentru intelegere!

Am trimis comanda și după o săptămână am primit răspuns că produsele nu mai sunt pe stoc, deși când le-am comandat, erau pe stoc.

RATING:

Calitate, promtitudine!

RATING:

An comandat de la ei, după 6 zile comanda încă nu venise. Sun, nu răspund la telefon, si nu suna înapoi...au murit 19 porumbei. Apoi comand la alții, și primesc comanda in fix 9 ore.

RATING:

Răspuns magazin pe 28-11-2022 15:23

Buna ziua, multumim frumos pentru feedback si ne cerem scuze pentru inconvenientele create! Din pacate am intampinat niste probleme tehnice pe care incercam sa le rezolvam cat mai curand posibil pentru a putea onora toate comenzile. Multumim pentru intelegere, o zi frumoasa!

Sunt foarte multumit atat de produse cat si de interactiunea cu personalul FarmBee. Oameni deosebiti, te ajuta cu consiliere si gasirea celei mai bune solutii pentru ceea ce cauti. RESPECT!

RATING:

Eu o sa va reclam maine (21.11.2022) la ANPC. Va sun si va trimit mailuri de o saptamana in legatura cu o comanda plasata acum 10 zile. Mi ati dat si seen pe facebook.

RATING:

Recomand!

RATING:

am primit intodeauna ce am comandat

RATING:

Lipsa bun simt . Am asteptat 10 zile comanda , și nimic ! Cand am telefonat : nu este pe stoc !

RATING:

Răspuns magazin pe 03-10-2022 10:29

Buna ziua! Multumim frumos pentru feedback si ne cerem scuze pentru neplacerile create. Consultantii nostri au incercat sa ia legatura cu dumneavoastra chiar in ziua in care ati plasat comanda pentru a va informa ca din pacate momentan acest produs nu mai era disponibil. Va asiguram ca facem tot posibilul ca astfel de situatii sa fie cat mai rare. Zi frumoasa!

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.285. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2022