Opinii de la clienții magazinului online Farmbee.ro

Notă magazin

9.3 / 10

Calitatea livrării

9.1 / 10

Ne recomandă

94.95%

de la data înscrierii magazinului în program (13-06-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Farmbee.ro

N-ar strica sa aveti o forma de consultanta pt nesoecialisti ca mine,eu am platit 200 lei ca cineva sa vina,sa vada ce pb am cu gazonul si sa-mi recomandeaceste 2 produse.Chiar si platita,cu deplasare la data locului ,ar fi mult mai simplu pt clientii ca mune.

RATING:

Profesionalism!!!!!

RATING:

Un tub de mastic a ajuns crăpat la capăt. V-am trimis poze pe office.

RATING:

Buna,mi-a fost recomandat produsul respectiv in urma unei discutii telefonice de angajatul firmei respective pentru o suprafata de 10x10 metri si acopera 8x8 metri maxim , nu este ok astfel de politica de marketing ! Comanda cu numarul #000015178 din 07.10.2019

RATING:

Raspuns magazin pe 16-10-2019 13:14

Buna ziua. Conform specificatiilor oficiale ale producatorului, aspersorul achizitionat de dvs. poate sa acopere o suprafata de pana la 250 mp. Puteti sa verificati detaliile producatorului inclusiv pe site-ul oficial al acestuia: gardena.com. Indiferent de aspersor, calculele sunt facute intotdeauna pentru presiunea uzuala de 4 bari. In cazul dvs. cel mai probabil nu aveti o presiune suficienta pentru a acoperi suprafata dorita.

La comanda aveti un preț și la livrare aveți altul. RUȘINE

RATING:

Raspuns magazin pe 15-10-2019 13:31

Buna ziua! Ne pare rau pentru aceasta situatie. Asa cum ati discutat cu consultantul nostru, s-a strecurat o eroare in procesarea comenzii. Imediat ce ne-ati sesizat eroarea, diferenta a fost transferata in contul dvs. Va multumim pentru intelegere!

Nimic de reprosat, totul a fost bine.

RATING:

Impresionata de livrarea rapida si amabilitatea personalului. Multumesc FarmBee! Cu siguranta voi mai comanda de la voi!

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing