Opinii de la clienții magazinului online Iedera

Notă magazin

9,69 / 10

Calitatea livrării

9,47 / 10

Ne recomandă

97,78%

de la data înscrierii magazinului în program (26-08-2020)

Ultimele opinii adăugate de clienții Iedera

Ma bucur mult ca v-am intalnit! Produse exceptionale, la fel ca si serviciile oferite. Apreciez in egala masura efortul depus pentru ambalarea produselor pentru a face fata etapei "transport curier". Felicitari pentru tot!

RATING:

Multumesc pt promptitudine. Ambalajul a fost exvelent.

RATING:

Buna ziua, îmi primul rând Comunicarea cu Confirmarea Comenzi Telefonic făcută de Operatorul Dv a fost Excepțională . Ambalarea produsului Corespunzătoare și foarte bine facută nu am găsit nici măcar o zgârietură .Consola este mai frumoasa in realitate .M am bucurat tare mult că a ajuns cu bine , de obicei multe probleme am avut cu Curierii care o lovesc și nu le pasă .Sunte ți o firmă foarte serioasă îmi plac mult produsele dv nu este prima oara când comand .Felicitări sunte ți o echipă Minunată .Mult spor in vânzări și Va iubesc! O zi frumoasă! Și cu siguranță am sa mai comand la dv . Va mulțumesc din suflet!

RATING:

Produsul comandat este de foarte buna calitate si a fost ambalat cu mare grija pentru a nu se deteriioara in tmpul transportului. Livrare rapida. Recomand magazinul.

RATING:

Aveți produse de calitate si in primul rand sunteți foarte serioși! Felicitări echipei!

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.199. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020