Opinii de la clienții magazinului online Papeto.ro

Notă magazin

9.0 / 10

Calitatea livrării

8.7 / 10

Ne recomandă

92.45%

de la data înscrierii magazinului în program (16-03-2016)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Papeto.ro

10 pe linie ! Sunteti buni !

RATING:

actualizarea stocurilor

RATING:

Raspuns magazin pe 02-04-2017 22:32

Buna ziua, Stocurile magazinului se actualizeaza cu o perioada de 1 zi intarziere. Astfel exista cazuri in care contactam clientii pentru a le aduce la cunostinta noul stoc si posibile solutiile pentur rezolvarea situatiei. In acest caz colega mea va oferit ca alternativa Sky Copy. Asteptam in continuare un raspuns de la dvs. Multumim.

avand in vedere ca am facut comanda in data de 15.03.2017 si nici macar pana la aceasta data, 20.03.2017 (desi v-am trimis mail si v-am intrebat ce se aude cu comanda mea, dar m-ati ignorat total) nu am nici cea mai mica idee daca am vreo sansa sa primesc produsele comandate...... imaginati-va ca nici din greseala nu v-as recomnada, nici macar dusmanilor, cu atat mai putin unor prieteni....

RATING:

Raspuns magazin pe 25-03-2017 22:09

Buna ziua, Comanda dvs. a fost confirmata de catre operatorul nostru pe data de 17-Martie ora 10:13:35, platforma trimitand notificare automata catre mail-ul introdus in formularul de comanda. Sunt situatii in care mail-ul cu notificarea ajunge in spam si de aceea va rugam sa aveti in vedere si verificarea fodlerului Spam din casuta dvs. de pe yahoo.com. Multumim pentru intelgere!

Problema rezolvata

Util se fi ca sa fie posibilitate de status al comenzii in timp real. "Comanda in procesare" nu e un status decat de suprafață.

RATING:

Minus : Din pacate nu am gasit toate culorile de plastilina de care aveam nevoie. Pe site erau trecute "in stoc" dar in realitate nu erau. Plus: Am fost sunat si informat de acest lucru. in alte locuri am primit o parte din marfa comandata si o scrisoare de scuze pentru produsele nelivrate

RATING:

Aprovizionare produse atoma

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Soluție construită in parteneriat cu InboxTarget.ro