Opinii de la clienții magazinului online sabiocosmetics.ro

Notă magazin

9.7 / 10

Calitatea livrării

9.6 / 10

Ne recomandă

99.42%

de la data înscrierii magazinului în program (30-03-2018)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții sabiocosmetics.ro

Foarte multumita de cosmetica.

RATING:

Am cumparat 8 uleiuri esentiale diferite si dezamagirea mea a fost ca toate miros la fel..tind sa cred ca nu sunt naturale ci contrafacute.

RATING:

Raspuns magazin pe 13-07-2019 18:13

Buna ziua, Comanda Dvs nu contine niciun ulei esential Sabio. Produsele achizitionate de Dvs de la Sabio Cosmetics in baza comenzii 24363 din 24.06.2019, sunt urmatoarele : Săpun natural cu ovăz pentru bebeluși - 70g × 1, Săpun natural detoxifiant cu Cărbune activ, Kaolin & Spirulină × 1, Unt de corp cu gălbenele pentru bebeluși × 1, Pastă de dinţi remineralizantă - Fresh Herbal × 1, Șampon lichid pentru păr uscat - 475 ml × 1, Tonic Facial purifiant - Lavandă & Hammamelis × 1, Balsam cu Mango, Macadamia și Monoi × 1 In aceste conditii, credem ca nu va referiti la uleiurile esentiale Sabio, care sunt 100% naturale si originale. Va rugam sa confirmati cele de mai sus, Cu multumiri, Echipa Sabio

Produsele sunt ambalate foarte atrăgător. Îmi place foarte mult textura produselor, care îmi oferă cu adevărat încredere că sunt naturale. Mulțumesc mult! :)

RATING:

Produse de calitate fabricate în tara noastră , merită încercat!

RATING:

Un magazin care are grijă de clienții lui prin servicii și produse de calitate. Am ramas plăcut impresionată de cadoul surpriză și de timpul de livrare. Relația dintre mine și sabio a început într-un supermarket cunoscut din Romania când am hotărât să înlocuiesc produsele cosmetice comerciale cu niste produse naturale. Am inceput cu crema de fata cu acid hialuronic și acum pot spune că 80% din produsele pe care le folosesc la îngrijirea pielii și părului sunt de la acest brand.

RATING:

Foarte bune produsele. Sunt foarte mulțumită. Prima oară când folosesc produse naturale si văd diferența față de cele comerciale. Vă mulțumesc

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing