Opinii de la clienții magazinului online sabiocosmetics.ro

Notă magazin

9,72 / 10

Calitatea livrării

9,69 / 10

Ne recomandă

99,11%

de la data înscrierii magazinului în program (30-03-2018)

Ultimele opinii adăugate de clienții sabiocosmetics.ro

Produse de calitate facute de oameni minunati

RATING:

Produse de calitate la un preț bun.

RATING:

am primit o crema de zi OPAL care mai avea 2 luni pana la expirare , miroase urat , nu o pot folosi . altadata am primit produse f bune .

RATING:

Raspuns magazin pe 28-05-2020 11:41

Buna ziua Doamna Lucia Simion, Daca nu sunteti multumita de produsul primit, va putem retrimite o alta crema OPAL , de aceasta data cu valabilitate mai mare. Insa, va rugam sa stiti ca toate produsele noastre, aflate in perioada de valabilitate, pot fi folosite cu incredere, nu au calitati alterate. Aceasta crema OPAL, avand la baza uleiuri care au mirosuri specifice, are in sine un miros caracteristic, pe care nu l-am categorisi totusi ca fiind urat. Noi suntem insa gata sa va trimitem un alt produs , pentru ca Dvs sa fiti multumita. Daca doriti acest lucru, va rugam sa ne dati acordul Dvs pe email comenzi@sabiocosmetics.ro. Multumim! Echipa Sabio

Am comandat produsele și în ziua următoare au și venit, nu mă așteptam, ba chiar, am primit și cadou un gel dezinfectant. În plus, sunt foarte mulțumită de cum reacționează pielea mea la produsele alese. Abia aștept să mai comand!

RATING:

Sunt foarte multumita de produsele comandate. Cu siguranta voi incerca si altele!

RATING:

Le recomand cu foarte mare încredere, sunt foarte mulțumită de calitatea și efectele produselor. Am început cu 2 șampoane și acum am o gama larga de produse comandate... Mulțumesc ca existați!

RATING:

From start to finish, Sabio were amazing. Their products are superb, the website is great and the delivery was flawless. Thank you so much!

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.190. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020