Opinii de la clienții magazinului online Cafelepremiate.ro

Notă magazin

9.4 / 10

Calitatea livrării

9.3 / 10

Ne recomandă

96.64%

de la data înscrierii magazinului în program (29-05-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Cafelepremiate.ro

French press de foarte buna calitate.

RATING:

Am primit îndrumări și ajutor în alegerea unui produs de bună calitate, de care sunt foarte mulțumită și care a fost livrat în timp record. O experiență foarte bună.

RATING:

Specificatiile tehnice de pe site referitoare la produsul achizitionat sunt suficiente ca sa identifici usor calitatile tehnice vs pret, livrare prompta in Bucuresti (sub 24h), site extrem de usor de utilizat.

RATING:

Un site unde poti gasi tot ceea ce-ti doresti pentru o cafea buna.

RATING:

Super profesionisti. Am facut doua comenzi si la ambele am primit sfaturi foarte bune. Cat priveste produsele sunt de calitate. Probabil cea mai buna cafea pe care am baut-o .

RATING:

Nu mai lucrați cu Fan Courier, sunt cei mai neserioși. Espressorul comandat nu a ajuns nici azi. Comanda a fost făcută joia trecută, adică acum o săptămână!

RATING:

Durata de timp prea mare intre comanda si livrare (4 zile). Daca nu mai ai cafea si te hotarasti sa comanzi, este bine sa te aprovizionezi pana la sosirea coletului.

RATING:

Daca iti doresti o CAFEA cu adevarat desavarsita , aici gasesti tot ce iti trebuie. Echipa este super ok , livrare rapida prin curier si toate produsele comandate pana acum au fost ok. Ma bucur ca am descoperit acest magazin online. Recomand Roen Extra Bar !!

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing