Opinii de la clienții magazinului online Cafelepremiate.ro

Notă magazin

9.6 / 10

Calitatea livrării

9.4 / 10

Ne recomandă

97.69%

de la data înscrierii magazinului în program (29-05-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Cafelepremiate.ro

Procesul de comanda si timpul de livrare au fost excelente, produsul comandat are un defect de fabricatie si va fi returnat.

RATING:

Magazin de incredere, recomand cu caldura :)

RATING:

este foarte bine ceea ce faceti.

RATING:

Doresc sa achizitionez si pe viitor produse de la acest magazin.

RATING:

Promptitudine,seriozitate !

RATING:

Fiind unul dintre singurele magazine de articole ce tin de cafea din Romania, ar fi un mare plus si, de asemenea, un avantaj competitiv care ar putea ajuta chiar la monopolizarea pietei, modul si seriozitatea de tratare a produselor, disponibilitatii lor (deoarece produsele cele mai standard - Moka Pot Bialleti nu am vazut sa fie pe stoc; aici am vazut si faptul ca a intrebat cand o sa mai fie pe stoc si ati lasat comentariu ca ar mai fi unul-doua pe stoc, insa langa numele produsului aparea "Stoc epuizat", punerea accentului pe testimoniale de pe site, video-uri de prezentare ale produselor (pentru ca nu prea exista, mai ales in Romania, etc, multe, multe altele). Eu sunt un cumparator dedicat in acest domeniu si asta a fost a doua mea achizitie si cu siguranta voi mai reveni cand voi mai avea nevoie de ceva, insa as dori sa vad mai multa seriozitate, si o spun cu cea mai buna atitudine si deschidere posibila. Vreau ca acest review sa fie un fel de wake-up call pentru ca nisa asta are mult potential. Multumesc si o zi frumoasa!

RATING:

Multumesc pentru expedierea produselor, dar este nevoie de comunicare cu clientul privind primirea comenzii si momentul expedierii.

RATING:

Sunt foarte multumit de produsele si serviciile furnizate si as recomanda tuturor sa achizitioneze de pe acest site !

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing