Opinii de la clienții magazinului online FILTRO.ro

Notă magazin

9.5 / 10

Calitatea livrării

8.7 / 10

Ne recomandă

99.01%

de la data înscrierii magazinului în program (23-05-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții FILTRO.ro

Produsele si transportul sunt putin scumpe.

RATING:

Astept factura si instructiunile in romana

RATING:

In functie de ceea ce va doriti de la un sistem de filtrare, la firma exista persoane cu care va puteti sfatui pentru a primi recomandari, chiar si fara sa fiti (inca) client.Sunt de parere ca fiecare ar trebui sa stie ce tip de apa curenta are si ce anume doreste sa elimine din ea. Foarte interesante sunt sistemele cu ultrafiltrare, care pot elimina bacterii si chisti de paraziti. In plus cartusul de remineralizare/alcalinizare poate fi de un real folos tinand cont ca in multe regiuni apa este prea ''moale'', lipsita de minerale utile (calciu, magneziu), de unde senzatia ca nu te saturi oricat de multa ai bea.

RATING:

foarte ok

RATING:

Foarte bine, tineti-o tot asa.

RATING:

Informatiile nu sunt clare. Comanzi filtre de schimb si primesti alte modele.

RATING:

Raspuns magazin pe 25-11-2017 17:53

Buna ziua! Asa cum am discutat si telefonic, v-am explicat care este diferenta ultimului cartus primit si ce anume contine setul de filtre comandat. Speram din toata inima ca o sa va multumeasca 100% produsele comandate.

Problema rezolvata

Foarte simplu de instalat. Vedem la momentul inlocuirii cartuselor/filtrelor cum ma voi descurca. Mi-a fost recomandat de prieteni (ei il folosesc de aproape un an), recomand si eu cu multa încredere!

RATING:

Site-ul contine cateva greseli despre specificatiile unor produse dar m-am lamurit rapid avand o discutie pe email cu managerul. In rest totul a decurs foarte prompt iar produsele primite sunt de calitate superioara.

RATING:

Raportul pret calitate este perfect, livrarea comenzi in 24 ore. calitatea pieselor fitinguru, coturi,etcfiltrele isi fac treaba bine se vede diferenta imediat, eu am luat FILTRO MF3 SOFT, sistem de microfiltrare in 3 stadii si sunt foarte multumit.

RATING:

Exceptional produs

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing