Opinii de la clienții magazinului online Gardenway

Gardenway

Nota: 7,91 / 10 de la 715 de clienți verificați

Notă magazin

7,91 / 10

Ne recomandă

78,04%

de la data înscrierii magazinului în program (16-05-2022)

Ultimele opinii adăugate produselor Gardenway

Nu există opinii care să satisfacă filtrele selectate!

Ultimele opinii adăugate de clienții Gardenway

pe site au men'ionat 4 zile livrare. dua 10 zile, dupa corsponsente multiple au men'inat ca in cursul sapt viitoare va fi livrat coletul, a trecut si sapt urmatoare si am primit acest formular de feed back. deja sunt doua sapt si jumatate fara livare, fara detalii, doar mail-uri politicoase ca se va primi coletul si in rest nimic altceva. nici macar produsul in sine, desi am achitat la lansarea comenzii

RATING:

Răspuns magazin pe 26-09-2023 14:05

Bună dimineața, Îmi pare foarte rău pentru întreaga situație. Angajatul nostru vă va suna pentru a clarifica această situație.

Răspuns client pe 26-09-2023 22:52:

Pacat ca nu exista nota 0. Fata de primul review, nu ca nu s-a rezolvat nimic, dar foarte politicos prin mesajele predefinite mi s-a comunicat ca produsul nu-l voi mai primi, acesta fiind returnat pt ca, din cele comunicate firmei, de catre transportator, din trei incercari nu m-au gasit deloc. mesajul l-am primit in dupa amiaza aceleiasi zile in care eu dimineata am trimis mesaj firmei sa le cer din nou AWB-ul comenzii si sa ma anunte cand este estimata livrarea. in ziua respectiva nu am avut niciun apel pierdut de la niciun numar de telefon iar telefonul nu a fost inchis si nici nu s-a aflat in zone fara acoperire a retelei. Am sunat la firma si am discutat cu o doamna care mi-a comunicat aceleasi lucruri, i-am spus ca este imposibil sa ma fi sunat cineva. mi-a spus ca asta este politica companiei si nu are ce face. am rugat sa discute sa retrimita coletul si mi-a spus ca procedura firmei nu permite si din pacate nu-mi poate livra din stoc un produs similar pt ca nu mai exista iar cel returnat va fi trimis direct la rebuturi. am rugat sa discut cu un superior dar mi-a spus ca in Romania nu are superiori, doar in Polonia si mi-a spus ca nu au cum sa vorbeasca cu mine. am rugat-o sa transmita feed-back-ul meu pt ca doresc sa vorbesc cu un superior, pt ca timp de 3 sapt s-au folosit de banii mei si ca voi face reclamatie la politie si la protectia consumatorului. Am discutat si cu trasnportatorul ale carui date le-am preluat din link-ul dat de firma si mi s-a comunicat ca nu au primit niciun colet pe numele meu si nici de la firma respectiva. ALte comenzi ale sotiei, de la alte firme, figurau in evidentele firmei de curierat, deci firma de curierat functiona corespunzator. mi-au promis ca verifica si revin. nu am mai fost sunat nici de firma, nici de firma de curierat. ulterior am primit mesaj de la firma, daca doresc alt produs. am raspuns ca nu ma intereseaza alt produs si doresc sa-mi returneze banii urgent. mi-au comunicat prin aceleasi mesaje politicoase ca s-a facut o comanda catre departamentul de contabilitate si se va efectua tarnsferul in cateva zile. ca sa revin, cred ca si nota 0 e prea mult. Nu neaparat cei 1,700 lei blocati sunt o problema, cat bataia de joc de care am avut parte din partea firmei si timpul pe care mi l-am pierdut pt corespondenta (inclisuv pt acetse review-uri) si a o lua pe fir si explica firmei de curierat detaliile pt identificare, respectiv cu reprezentantul firmei, care la telefon nu a fost in stare sa-mi rezolve problema, ascunzandu-se in spatele procedurilor. NU s-a facut absolut nimic, deci PROBLEMA ESTE NEREZOLVATA SI NU SE MAI REZOLVA. Sub nicio forma nu recomand!!! chiar daca am avut ghinion eu, pt situatii similare nu exista rezolvare. totul este predefinit la aceasta firma, nu se poate nimic, procedura nu permite. concluzia: CUSTOMER ORIENTED / CUSTOMER SATISFACTION = 0 PT ACEASTA FIRMA

Sper să mai cumpăr și alte produse de la voi.

RATING:

Serviciile sunt de mare calitate, o gama larga de produse, chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti, as putea spune.

RATING:

Intarziere mare la livrare !

RATING:

Ok

RATING:

Mia plăcut promptitudinea de a rezolva problema cu care mam confruntat în comandarea a două tuneluri și anularea uneia dintre ele .

RATING:

A durat o săptămână până au venit produsele comandate, dar am fost înștiințat despre întârziere.

RATING:

De incredere

RATING:

Magazin de incredere. Am comandat o magazie de gradina. Coletul a ajuns in conditii bune si destul de repede avand in vedere ca a venit din Polonia.

RATING:

produse de calitate

RATING:

Răspuns magazin pe 13-09-2023 10:47

Vă mulțumim pentru feedback-ul dumneavoastră. Vă vom contacta telefonic.

Răspuns client pe 13-09-2023 10:51:

CRED CA A FOST O GRESEALA

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.293. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2023