Opinii de la clienții magazinului online Inbagaj.ro

Notă magazin

9,63 / 10

Calitatea livrării

9,64 / 10

Ne recomandă

97,49%

de la data înscrierii magazinului în program (23-05-2017)

Ultimele opinii adăugate de clienții Inbagaj.ro

Comanda a venit surprinzător de rapid!

RATING:

Am comandat gentute de cosmetice cu agatatoare si sunt foarte slab calitative, desi am luat 2 modele, unele mai ieftine, altele mai scumpe. Una mi-a ajuns deja desfacuta la un tiv, aproape cat tinea linia cu fermoarul. Sunt slab calitative...nu stiu despre celelalte produse, dar daca a inceput cu stangul mi-e greu sa mai am incredere sa mai comand ceva. Iar legat de livrare...nu primesti un awb sau un mesaj sa stii cand iti livreaza...te suna cand e in fata casei.

RATING:

Raspuns magazin pe 16-09-2020 02:12

Buna ziua, doamna Daniela, va multumim pentru achizitia efectuata pe InBagaj.ro si pentru momentele acordate acestui review. Orice parere este importanta pentru noi, ne ajuta la imbunatatirea serviciilor. Dar mai mult de atat, ne ajuta sa intelegem care sunt produsele care raspund necesitatilor clientilor nostri si care sunt acelea care nu corespund si ar trebui luate anumie decizii in acest sens. Incercam zi de zi sa oferim o gama de produse cat mai bune, dar si cat mai vriata, o modificam constant in functie de cerere si feed-backurile primite de la dvoastra. Ne pare sincer rau pentru situatia creata, nu am observat acea zona descusuta, produsul fiind intr-un ambalaj. Asa cum am discutat, orice produs care prezinta defectiuni este schimbat, desigur, fara costuri suplimentare pentru dvoastra. Va asiguram de intreg suportul nostru si va ramanem in continuare la dispozitie! O zi frumoasa! Echipa InBagaj.ro

Foarte amabili si prompti.Multumesc.

RATING:

Un magazin ok, preturi foarte bune.

RATING:

O echipa pentru care contezi, mereu aproape de tine.

RATING:

Un magazin online cum rar am intalnit: livrare imediata, personal de exceptie - amabil, receptiv, foarte bine informat, gata sa te ajute cu toate informatiile necesare luarii unei decizii. FELICITARI!!!

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.199. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020