Opinii de la clienții magazinului online Inbagaj.ro

Sistemul Feedback este deocamdată inactiv pentru acest magazin. Vă rugăm reveniți.

Inbagaj.ro

Nota: 9,63 / 10 de la 685 de clienți verificați

Notă magazin

9,63 / 10

Ne recomandă

97,52%

de la data înscrierii magazinului în program (23-05-2017)

Super satisfăcută

RATING:

RATING:

Am avut de unde alege, calitate, design, pret. Livrare promta. Un mijloc convenabil de-a rezolva problemele, sau dorintele.

RATING:

RATING:

RATING:

RATING:

Produsul achiziționat este conform asteptarilor mele !

RATING:

RATING:

RATING:

RATING:

RATING:

Multumesc pentru interes si colaborare

RATING:

RATING:

E un site fantoma.

RATING:

Răspuns magazin pe 31-12-2020 09:18

Buna ziua, doamna Lavinia, In data de 24 dec ( noaptea) am primit comanda dvoastra, iar in jurul orelor 14:00 ati fost contactata de colega noastra pentru clarificarea situatiei comenzii( culoarea pe care o doreati pentru produs nu mai era disponibila, dar v-am oferit disponibilitate pentru o alta culoare, sau o alta marime a produsului, in culoarea dorita, chiar am discutat despre locuri in care s-ar mai putea gasi produsul). Am incheiat discutia cu clasicele urari de sarbatori si ne-ati comunicat ca veti reveni daca va hotarati la ceva anume. Ne pare rau daca s-a creat senzatia ca magazinul nostru este fantoma. Este destul de surprinzator, avand in vedere conversatia purtata, dar si istoricul nostru cu miile de comenzi livrate, sutele de conversatii purtate cu clientii nostri si chiar sutele de recenzii pe care acestia cu amabilitate le-au plasat pe trusted.ro. Va asiguram ca facem mereu tot posibilul sa oferim produse si servicii bune si atunci cand situatii neprevazute apar, incercam sa gasim cele mai bune solutii. Am preluat intrebari, solicitari si comenzi si in afara orelor de lucru, in week end-uri si de sarbatori. Va stam la dispozitie mereu pentru lamuriri si pentru ca este 31 dec, va dorim ceea ce dorim tuturor, un an 2021 mai bun! La multi ani!

RATING:

Foarte prompti si seriosi! Multumesc!

RATING:

RATING:

Sunt foarte multumita de amabilitatea echipei si promtitudinea cu care se livreaza produsele. Calitatea produselor este una buna, iar pretul unul corect raportat la calitate-pret. Recomand Inbagaj cu incredere!

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.441. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2024