Opinii de la clienții magazinului online Magazinulcolectionarului.ro

Notă magazin

9,7 / 10

Calitatea livrării

9,47 / 10

Ne recomandă

98,98%

de la data înscrierii magazinului în program (06-06-2017)

Produse foarte calitative, servicii de calitate!

RATING:

Foarte mulțumit. Prompt și la obiect. Felicitări!

RATING:

Ok.

RATING:

Magazin excelent. Recomand cu plăcere!

RATING:

Felicitări! Am o propunere: dacă se poate să rezervăm anumite produse dintr-o colecție și nu întreaga colecție. Mulțumesc!

RATING:

Am fost foarte dezamăgit să constat că un colț al vitrinei de expunere a machetei este spart.

RATING:

Raspuns magazin pe 30-04-2021 04:51

Va rugam sa trimite-ti un email la abonamente@magazinulcolectionarului.ro cu prezentarea acestei situatii si veti fi contactat de colegi pentru rezolvarea acestei situatii.| Va multumim!

Dacă ratezi un număr pe motiv ca stai peste program la serviciu aproape zilnic, te trezești ca nu mai ai de unde sa cumperi decât de pe net, unde plătești transportul. Piesele nu sunt calitative. Le-am îmbinat cu silicon ca să stea deoarece se dezlipeau. La banii ăștia te aștepți la ceva mai bun. Iar la chioșcul de ziar de unde mi-am procurat când am cerut sa-mi aducă un nr pe care l-am ratat, nu se poate, trebuie sa comand on line cu plata la curier pe transport. Dezamăgitor!!!!!

RATING:

Raspuns magazin pe 30-04-2021 12:38

Buna ziua/seara, Va sfatuim sa inscrieti la abonamentul colectiei si astfel aveti cateva avantaje: primiti colet lunar si nu mai stati cu grija pierderii numerelor din colectie, veti beneficia de un cost redus al transportului pentru abonament, iar in cazul pieselor neconforme primite de la noi vi se vor schimba cu unele care sa fie conforme (este necesar un email la abonamente@magazinulcolectionarului.ro cu prezentarea situatiei respective). In ceea ce priveste observatia dumneavoastra cu distributia la chioscuri, nu tine de noi ci de distribuitorul national, iar restul aspectelor le vom transmite editorului publicatiei-RBA. Va multumim!

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.200. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020