Opinii de la clienții magazinului online MindBlower.ro

Notă magazin

9.6 / 10

Calitatea livrării

9.2 / 10

Ne recomandă

98.49%

de la data înscrierii magazinului în program (03-10-2015)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții MindBlower.ro

Ma declar multumita! Cadoul a fost asa cum m-am asteptat, livrarea foarte rapida, iar abordarea friendly si haioasa. Thank you, guys! In Fizz Wizz power we trust! :))

RATING:

Este pentru prima data cand am comandat de la acestia. Sunt "profi" si stiu cum sa cucereasca clientii. Mie mi-au oferit informatiile solicitate cu mult calm si amabilitate. Pe langa produsul solicitat, eu am primit si un cadou, chiar daca valoarea comenzii mele a fost mica. Nu este vorba despre cadoul pe care il primesti, ci de gestul in sine. Ca si in relatiile interumane, tocmai acele gesturi mici, de atentie, fac diferenta. Au strategie de marketing pe care o aplica cu succes, iar eu personal ma bucur cand vad ca si in Romania noastra este posibil sa ramai cu o impresie buna! Concluzie: Dupa ce am comandat de la mindblower.ro si mi-a sosit coletul, am ramas cu o impresie foarte placuta legat de raportul comercial pe care tocmai l-am incheiat. Cu siguranta voi mai reveni cu alte comenzi si voi recomanda mai departe! Bravo!

RATING:

Foarte mulțumit de calitatea serviciilor oferite si de livrarea foarte rapidă. Prompitudine. Încă n-am apucat să testez produsele cumpărate, dar sper să fie totul bine.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creste-ti vanzarile online prin: Automatizare Marketing InboxTarget.ro