Opinii de la clienții magazinului online mykey.shop

Notă magazin

9.4 / 10

Calitatea livrării

8.4 / 10

Ne recomandă

96.34%

de la data înscrierii magazinului în program (15-11-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții mykey.shop

Parerea mea o prezint in insemnarea: http://popescu-colibasi.go.ro/weblog_1/k217_feedback.html Daca este "vazuta" de un analfabet functional demersul meu este inutil. Nu ma astept la interventia unei persoane calificate.

RATING:

Mai multe informatii despre produs: proveniența, pe ce a fost instalat, etc.

RATING:

Este foarte greu de citit cheia din imaginea care mi-a fost trimisa.

RATING:

Raspuns magazin pe 03-07-2018 08:21

Buna ziua, Va multumim pentru comanda dvs. Intr-adevar imaginea ce ati primit-o este foarte greu de citit si ne cerem scuze pentru acest invonvenient Incercam mereu sa imbunatatim calitatea serviciilor oferite, si sa simplificam relatia noastra cu clientii. Pentru rezolvarea unei probleme, nu ezitati sa ne contactati de Luni pana Vineri de la orele 10 la 16. O zi buna!

Excelent !

RATING:

Am întrebat cum plătesc, doar nerofesionistii pun un cont si cere banii

RATING:

Raspuns magazin pe 19-06-2018 09:24

Ne pare rau ca sunteti nemultumit si vom face tot posibilul sa rezolvam problema dvs. Ati primit un e-mail cu datele noastre bancare ca urmare a alegerii facute de a plati prin transfer bancar comanda de la myKey. Daca doriti informatii despre alte modalitati de plata, sau doriti sa modificati comanda dvs., va rugam sa ne contactati de luni pana vineri de la orele 10 la 16, sau la info@mykey.shop. Speram sa clarificam cat mai repede aceasta neintelegere. O zi buna!

As fi preferat sa stiu totul despre licenta inainte de a o cumpara. Lipsesc cateva informatii importante.

RATING:

Raspuns magazin pe 11-06-2018 08:40

Ne pare rau ca nu sunteti multumita de prosudul achizitionat de la myKey. Informatiile despre produsul achizitionat le puteti gasi pe site-ul nostru https://www.mykey.shop/ro/windows/windows-10/windows-10-pro-32-biti/64-biti-key la "Descriere" sau ”Informatii importante despre produs”. Pentru orice alta informatie sau solicitare, va rugam sa ne contactati, de Luni pana Vineri de la ora 11:00 la 16:00 sau scrieti-ne la info@mykey.shop. Va asiguram ca vom face tot posibilul pentru a rezolva aceasta problema. Va dorim o zi buna!

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing