Opinii de la clienții magazinului online mykey.shop

Notă magazin

9.4 / 10

Calitatea livrării

8.3 / 10

Ne recomandă

95.04%

de la data înscrierii magazinului în program (15-11-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții mykey.shop

Colaborare excelenta

RATING:

Nemernicilor nu am primit nici un cod pentru telefonul codat îmi vreau bani înapoi

RATING:

Raspuns magazin pe 31-10-2018 13:22

Cu regret va informam, ca nu intelegem motivul nemultumirii dvs. Nu am avut nici o solicitare din partea dvs. Comanda dvs. a fost finalizata si nu am fost informati ca ar fi vreo problema. V-am trimis un e-mail referitor la feedback-ul care l-ati scris, dar nu am avut un raspuns. Va rugam sa ne contactati, sa incercam sa rezolvam problema, daca este una. Nu intelegem la ce va referiti cand afirmati ca nu ati primit "cod pentru telefonul codat". Va reamintim ca de la myKey ati achizitionat un sistem de operare. Speram ca vom reusi sa rezolvam aceasta dilema. Va dorim o zi buna

E super super

RATING:

Serviciul de asistenta este necorespunzator. Solutiile oferite nu sunt adecvate si nu rezolva problema tehnica intampinata.

RATING:

Raspuns magazin pe 15-10-2018 08:37

Buna ziua. Regretam ca sunteti nemultumit de serviciile noastre. Din pacate, nu am primit de la dvs, informatiile necesare pentru rezolvarea acestei probleme. In ultimele doua e-mailuri pe care vi le-am trimis, v-am solicitat urmatoarele informatii: ce OS aveti in acest moment pe computer (versiunea completa); este o instalare noua sau o activare a unui sistem existent? V-am trimis si instructiunile pentru o eventuala activare telefonica, pe care din pacate nu ati reusit sa o gasiti. Va rugam sa ne contactati la nr.+40 312295468 de luni pana vineri de la 11-16 si vom incerca sa rezolvam problema cat mai repede posibil. O zi buna!

Deocamdata nimic.

RATING:

Este super ok! Recomand. Un staff intelegator si competent.

RATING:

MULTUMIT!

RATING:

Foarte multumit!

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing