Opinii de la clienții magazinului online mykey.shop

Notă magazin

9.3 / 10

Calitatea livrării

8.1 / 10

Ne recomandă

94.12%

de la data înscrierii magazinului în program (15-11-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții mykey.shop

Sper sa ramina tot asa de rapid tot-timpul , felicitari

RATING:

Incercati sa transmiteti produsul si pe adresa de e-mail a cumparatorului.Nu toti beneficiarii fac comanda de pe PC-ul pe care vor introduce cheia de validare.Daca ati fi facut acest lucru din start, aveati nota 10!Succes

RATING:

Toate foarte bine, rămâne doar că comunicările și instrucțiunile au fost în limba fiecărui client. Tot molt bé, només queda que les comunicacions i les instruccions fossin en l’idioma de cada client.

RATING:

Pretul bun si certificatul trusted m-au ajutat sa decid

RATING:

Este OK !

RATING:

foarte profi foarte promt recomand

RATING:

Nu pot sa fac o plata doar pentru ca am solicitat ceva si mi s-au indicat doua conturi. La comanda mea trebuia sa fie emisa, cel putin proforma, eu sa platesc si dupa ce banca facea confirmarea platii sa primesc factura cu produsul solicitat.

RATING:

Raspuns magazin pe 25-03-2019 09:04

Buna ziua! Va multumim pentru comanda. Regretam ca nu ati reusit completarea acesteia precum si faptul ca sunteti nemultumit de serviciile noastre. Fiind un shop online, facturile sunt emise in mod automat de catre sistem la finalizarea platii. Daca se solicita proforma, va fi emisa fara nici o problema. Din pacate din partea dvs nu am avut nici o solicitare. Daca doriti completarea platii pentru comanda dvs, sau factura proforma, nu ezitati sa ne contactati : info@mykey.shop sau +40 312295468. Toate cele bune!

Totul perfect!

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing