Opinii de la clienții magazinului online pchouse.ro

Notă magazin

9.3 / 10

Calitatea livrării

9.1 / 10

Ne recomandă

97.24%

de la data înscrierii magazinului în program (01-06-2016)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții pchouse.ro

Sistemul pe care l-am primit desi am fost initial informat ca este un sistem refurbished, a fost unul second hand. Sistemele refurbished vin vopsite si arata la fel ca unul nou. Al meu a sosit zgariat, si cu vopsea lipsa de pe carcasa. Mare atentie ,pe viitor as dori sa treceti sistemele ce se vand ca second hand. Si sa faceti o diferenta intre second hand si refubished, nu sunt tot una.

RATING:

dupa 5 zile inca nu a ajuns comanda .

RATING:

Raspuns magazin pe 29-08-2017 11:45

Buna ziua. Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente, insa datorita naturii sensibile la transport a produsului comandat de Dvs., acesta va fi livrat cu una dintre masinile proprii pentru a mari siguranta in care acesta ajunge la destinatie. Acest aspect a fost acceptat telefonic de catre Dvs. Avem rute prestabilite, iar in locatia Dvs. chiar astazi ajunge masina noastra, deci azi, 29.08 veti intra in posesia produsului comandat. Va multumim pentru intelegere, si va rugam sa confirmati prin "problema rezolvata" primirea coletului.

Problema rezolvata

Recomand. Sunt la a 3-a comanda.

RATING:

Si cand am ales un produs ieftin si l-am returnat am fost multumita de promptitudinea si corectitudinea reprezentantilor dvs.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing