Opinii de la clienții magazinului online PIATRAONLINE

Notă magazin

8.0 / 10

Calitatea livrării

6.7 / 10

Ne recomandă

80.89%

de la data înscrierii magazinului în program (04-01-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții PIATRAONLINE

Ar trebui sa faceti si un sistem de plata on line al comenzilor, in sensul ca am comandat un rest de 1 m2 si mi a fost emisa factura dar nefolosind bankingul acum trebuie sa merg la p banca pentru a putea plati avansul. Iar ca imbunatatire a serviciului on line ar trebui sa lucarti mai mult la varianta mobila a paginii. A fost o experienta placuta si va felicit pentru organizare!

RATING:

In data de 8 feb 2018 am plasat o comanda pe site-ul www.piatraonline.ro in valoare de 1262.03 lei, constand in piatra naturala si niste materiale pentru montajul ei. Comanda a fost livrata pe intuneric. Una dintre cutii avea ambalajul distrus, dar continutul parea sa fie in regula. Ne-am uitat la 2-3 placute. Dupa ce marfa a fost descarcata si soferul a plecat le-am dus in casa si pe lumina s-au constatat urmatoarele: - ambalajele erau deteriorate, statusera clar in umiditate (ploaie), nu mai sustineau bine greutatea placilor din interior - placile aveau mucegai pe ele, format de la umiditate. Materialul era unul extrem de poros, oricat s-ar fi curatat tot nu ar fi fost utilizabil pentru montaj in interior. Intrucat cutiile erau mici, practic fiecare placa aveau fie pe o fata, fie pe margine mucegai. - am desfacut 2 cutii. Doar pe acest esantion am descoperit 5 placi sparte complet in mai multe bucati si aproximativ 30% din ele cu colturi si margini sparte in asa fel incat nu as fi putut sa le montez pe nici o parte sa nu se vada. - din esantionul de mai sus minim 10 bucati (din 60) aveau un soi de ciuperca sau ceva asemanator alb in structura lor, care le faceau imposibil de pus pe perete. Per total un produs care nu putea fi folosit, care nu arata ca si cele de pe site si care era si periculos pentru sanatate. Am vorbit cu cei de la firma la telefon, au dat initial dovada de amabilitate si intelegere, m-au pus sa completez un formular si sa trimit poze pe mail, cele pe care le voi atasa mai jos. Raspunsul lor la aceste fotografii a fost cel atasat mai sus, un mail in care mi se explica de ce e "firesc" sa aiba mucegai si ca se curata cu un produs comercializat de ei (foarte scump si toxic), iar sparturile "se pot intampla". Nu mi s-a oferit nimic in plus. Am spus ca voi returna produsul si nu mi se pare normal sa mai platesc inca o data costurile de transport (100 lei), dar am fost refuzata. Din ce am citit pe internet, din experientele altor clienti nemultumiti, acum exista si riscul sa imi opreasca la returul banilor valoarea produselor care sunt defecte, desi asa le-am primit. NU RECOMAND!

RATING:

Stocuri mici, termene de livrare mari, articole cu rulaj au stocuri 0. De ex: o chiuveta care se vinde foarte bine, nu au stoc. Raspunsul angajatului: se vinde foarte bine......si in aceste conditii aduc doar citeva bucati ?! Sper sa imi vina comanda intr-un termen rezonabil.

RATING:

comanda a venit tarziu, produsul prost

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing