Opinii de la clienții magazinului online Smartdrinks.ro

Notă magazin

9.6 / 10

Calitatea livrării

9.3 / 10

Ne recomandă

97.94%

de la data înscrierii magazinului în program (04-01-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Smartdrinks.ro

Am avut nevoie de un produs pe care nu l-am regasit in magazinul online , cu livrare in aceeasi zi. A fost suficient sa sun la Smartdrinks si cu amabilitate, am primit produsul dorit in cateva ore. Va multumesc pentru tot !

RATING:

La profilul pe care il aveti trebuie sa aveti un program de livrari mai flexibil. Daca am facut comanda cu o ora si ceva inainte de 17:00 nu se poate livra. Fratilor livrati alcool, trebuie sa livrati macar pana la miezul noptii, nu sa rupeti usa la terminarea programului la 17:00. Asta este o mentalitate nepotrivita.

RATING:

Raspuns magazin pe 06-05-2019 06:06

Buna ziua, Asa cum v-am transmis si telefonic in momentul plasarii comenzii, ne pare rau ca nu am putut onora comanda dumneavoastra. Incercam sa fim flexibili pentru clientii nostri, dar in acelasi timp sa respectam si un orar de lucru legal pentru angajatii nostri. Mai ales in perioadele de sarbatori, cum a fost si cazul acesta particular, exista o incarcare mult mai mare decat de obicei. La momentul respectiv toata forta de livrari era deja in traseu avand numeroase comenzi de livrat, si era imposibil sa intrerupem ciclul de livrari pentru a intoarce un sofer la depozit. Speram ca pe viitor sa putem colabora cu succes. Echipa SmartDrinks.ro

Livrarea s-a facut in timp util.Una dintre sticlele comandate avea un strat de praf de doua degete.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing