Opinii de la clienții magazinului online Itarena.ro

Notă magazin

9.1 / 10

Calitatea livrării

8.5 / 10

Ne recomandă

92.87%

de la data înscrierii magazinului în program (01-09-2015)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Itarena.ro

magazin de incredere...recomand .

RATING:

Am comandat o tastatura Apple Magic Keyboard 2 - layout US. Tastatura era un MARE FAKE. Altceva nu am ce sa spun... îmi pare rău ca nu am mers mai departe cu demersurile, gen protecția consumatorului.

RATING:

Raspuns magazin pe 09-11-2018 10:59

Buna ziua, Cred ca ar trebui sa mentionati faptul ca produsul era un produs sigilat. Achizitia noastra este realizata prin distribuitori autorizati, iar noi nu incurajam folosirea de "fake"-uri. Colega mea v-a rugat sa o verificati si dumneaovastra ati ajuns la concluzia ca produsul nu este unul original. Chiar daca ati fi mers mai departe cu demersurile, compania noastra poate face dovada achizitiei de la parteneri autorizati Apple pentru Romania si sau alte tari din UE. Ne pare rau de aceasta situatie, dar nu ne simtim vinovati (daca produsul era un fake, cum sustineti) pentru aceasta situatie. Cu stima, Nicolae Buzea

ok

RATING:

Imediat dupa ce am facut comanda am fost sunat pentru confirmare si mi s-a spus ca livrarea se va face peste 2 zile. A doua zi am anulat comanda pe site-ul ITarena pentru ca am gasit mai ieftin in alta parte (am ridicat produsul comandat in aceeasi zi). Peste inca o zi am fost sunat de la ITarena sa fiu intrebat de ce am anulat comanda. Mi s-a parut ciudat ca au observat imediat cand am facut comanda, dar nu si cand am anulat-o.

RATING:

Promtitudine,calitate,seriozitate...

RATING:

Simplu, eficient, la timp

RATING:

Seriozitate

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing