Opinii de la clienții magazinului online RepublicaBIO.ro

RepublicaBIO.ro

Nota: 9,84 / 10 de la 13.783 de clienți verificați

Notă magazin

9,84 / 10

Ne recomandă

99,46%

de la data înscrierii magazinului în program (24-05-2017)

Ultimele opinii adăugate produselor RepublicaBIO.ro

Nu există opinii care să satisfacă filtrele selectate!

Ultimele opinii adăugate de clienții RepublicaBIO.ro

Produse bune, servicii de calitate.

RATING:

Va faceți treaba bine. Sunt foarte mulțumit de produs și de modul în care a fost ambalat și livrat către mine. Good job!

RATING:

Seriozitate si promptitudine.

RATING:

Sunt foarte serioși , punctual și de încredere .

RATING:

Am facut diferite comenzi, totul in regula pana la aceasta comanda! Nu pot sa cred ca un sampon si un balsam de 95 Ron fiecare nu are o folie de sigiliu, ceva… cine imi garanteaza ca in sticle este ce am comandat? Putea fi schimbat foarte bine continutul cu orice sampon Sau balsam ieftin! Sper sa nu am probleme

RATING:

Răspuns magazin pe 06-12-2022 18:33

Buna ziua, Am verificat comanda la care faceti referire si produsele in cauza. Brandul Madara, ca si alti producatori de cosmetice, nu aplica sigilii pe produse si, va asiguram, ca de oriunde veti achizitiona aceste produse, se vor prezenta la fel. Acest lucru este posibil, deoarece legislatia in vigoare, pe teritoriul tarii noastre, nu ii obliga pe producatorii de cosmetice sa aiba aceste sigilii. In 9 ani de activitate a magazinului nostru, nu am mai primit un astfel de feedback, si deoarece noi nu avem niciun drept de modificare a ambalajelor, inclusiv de adaugare de sigilii exterioare pentru aceste produse, nu putem decat sa transmitem mai departe acest feedback, catre producator. Asa cum stiti din interactiunea avuta cu noi pana acum, intotdeauna ne punem clientii pe primul loc si mentinem o relatie apropiata cu acestia, solicitand feedback-uri in urma livrarii, fiind prompti in a raspunde oricarei situatii poate aparea. De aceea, va asiguram ca toate produsele pe care le expediem catre dumneavoastra sunt verificate atent in puncte diferite (receptie, asezare la raft, ambalare in colete spre livrare etc.) si nu ne-am permite sa facem rabat de la calitatea serviciilor si a produselor ce se regasesc in magazinul nostru. Speram ca cele expuse mai sus, dar si istoricul pe care il aveti cu magazinul nostru, va vor oferi confortul si siguranta de a utiliza produsele, in conditii optime. Ca de fiecare data, va incurajam sa ne contactati daca intampinati probleme in ceea ce priveste calitatea vreunui produs achizitionat de la noi. Va multumim!

Răspuns client pe 06-12-2022 18:42:

Va Multumesc pentru raspuns! Asa este, intotdeauna a fost exceptionala colaborarea cu dvs Dar este bine sa anuntati producatorii in legatura cu aceasta problema. Ar da un plus de incredere produselor. Nu este incurajant sa-ti ajunga un produs cu capacul lipit cu scotch de dvs pentru a nu curge continutul in timpul transportului, Sper sa compenseze acest inconvenient cu calitatea produsului.

Super OK. O gramada de produse poti gasi pe acest site, produse bio. Excelent serviciu aveti!

RATING:

Ok

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.285. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2022