Opinii de la clienții magazinului online secom.ro

Notă magazin

9.6 / 10

Calitatea livrării

9.0 / 10

Ne recomandă

98.22%

de la data înscrierii magazinului în program (21-01-2018)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții secom.ro

Nu

RATING:

-

RATING:

Sugerez mai multa exigenta in privinta concentratiei de substanta activa per tableta. Este destul de frustrant faptul ca te uiti la acelasi produs comercializat la noi si cel comercializat in vest si constati ca tu trebuie sa iei 2-3 tablene in loc de una pe zi, ceea ce te duce cu gandul ca produsele comercializate la noi au o concentratie mult mai mica in substanta activa fata de cele din occident. Firma dumneavoastra, prin produsele pe care le comercializeaza are in vedere cresterea gradului de satisfactie al omului prin urmare este poarte simplu se mentionati si sa mentineti niste pretentii de calitate si cantitate absolut firesti. Succes echipei Secom !

RATING:

Avand in vedere ca am comandat in data de 9.09,ma asteptam sa ajungi coletul pana azi,16.09.Mai mult interes pe partea de livrare.

RATING:

Raspuns magazin pe 18-09-2019 12:16

Buna ziua, Va multumim pentru feedback si va asiguram ca depunem toate eforturile necesare ca astfel de incidente sa ramana unele izolate. Vom lua legatura si cu partenerii nostri pe partea de logistica si livrare a coletelor pentru a preintampina aceste probleme. Ne cerem scuze pentru inconvenientul creat si va dorim o zi placuta.

Foarte bune produsele de la Secom !

RATING:

Raspuns magazin pe 18-09-2019 12:13

Buna ziua, Va multumim tare mult pentru apreciere! Ne bucuram ca Secom® este alegerea dvs.. Va dorim o zi cat mai buna!

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing