Opinii de la clienții magazinului online secom.ro

secom.ro

Nota: 9,63 / 10 de la 9.895 de clienți verificați

Notă magazin

9,63 / 10

Ne recomandă

98,07%

de la data înscrierii magazinului în program (21-01-2018)

Ultimele opinii adăugate produselor secom.ro

Nu există opinii care să satisfacă filtrele selectate!

Ultimele opinii adăugate de clienții secom.ro

-

RATING:

Cum pot primi cardul Secom?

RATING:

Produse bune

RATING:

Prompt delivery. Thanks

RATING:

Produse ok

RATING:

Super Ok ! In opinia mea comenzile au fost onorate de cstre SECOM in cel mai bun mod posibil. Recomand SECOM cu incredere deplina !

RATING:

Este interesant, daca exista explicatii, de ce produsele SECOM luate de la Catena, sunt mai ieftine decat pe SECOM on-line

RATING:

Răspuns magazin pe 16-03-2023 12:25

Buna ziua ! Apreciem feedback-ul onest si va multumim pentru interesul si pentru timpul acordat produselor noastre! Produsele pe care noi alegem sa le aducem pe piata din Romania, sunt produse de producatori internationali cu expertiza recunoscuta si cu experienta de zeci de ani in domeniu. Astfel ca pretul este o ecuatie mai complexa care implica atat costul de achizitie, costurile cu serviciile de logistica si transport, costurile de promovare, precum si diferentele de moneda. Referitor la observatia Dvs. este normal sa existe diferente de pret pentru ca fiecare comerciant are libertatea de a-si stabili politica de preturi, iar Secom nu poate interveni in niciun mod asupra modalitatii de stabilire a pretului de catre parteneri. Cu titlu de observatie generala, exista posibilitatea ca anumite diferente sa apara in functie de sezonalitatea anumitor produse sau de campaniile promotionale derulate de fiecare retailer in parte, intr-o perioada limitata de timp. Va multumim si va dorim o zi frumoasa! Cu stima si ganduri bune, Echipa Secom!

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.285. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2022