Opinii de la clienții magazinului online watchshop.ro

Notă magazin

9.5 / 10

Calitatea livrării

8.5 / 10

Ne recomandă

97.42%

de la data înscrierii magazinului în program (01-09-2015)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții watchshop.ro

Atentie la descrieri, unele pot fi confuze. La call center nu raspunde nimeni, doar te amana indefinit. In rest, produse de calitate. Recomand si o vizita in showroom unde chiar veti fi infornati si ajutati sa faceti cea mai buna alegere.

RATING:

Super produse !

RATING:

Cum să fiu mulțumit când am făcut o comandă care nu a fost onorată? La asta mai adăugați că era și pentru un cadou așteptat... Mai contează motivele și scuzele???

RATING:

Raspuns magazin pe 15-07-2019 09:20

Buna ziua, Ne pare rau pentru nemultumirea legata de comanda dvs. Produsul pe care l-ati comandat avea statusul "Contactati-ne pentru info stoc", iar in cazul dvs., din pacate, produsul nu a mai fost disponibil. Va intelegem nemultumirea, insa in unele cazuri suntem dependenti de disponibilitatea furnizorului, aspect pe care nu il putem controla. Va dorim o zi placuta!

Produs exact ca in descriere, comanda si plata facila. Recomand cu toata increderea!

RATING:

Totul ok de la comanda la livrare.

RATING:

Preturi bune, gama foarte variata, produse de calitate

RATING:

Excelent

RATING:

Am fost foarte plăcut surprins de promptitudinea cu care s-a răspuns la comandă. Cred că timpul efectiv între plasarea comenzii pe site și livrarea mărfii a fost mai scurt de 24 de ore. Am avut experiențe anterioare, cu alți furnizori, la care am anulat comanda pentru că trecuse mai mult de DOUĂ SĂPTĂMÂNI și nu primisem încă produsul. Comparativ cu alte magazine on-line, produsul este prezent într-o gamă mai largă (ceasul cumpărat este disponibil în 6 culori, toate disponibile).

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing