Opinii de la clienții magazinului online 9lunishop.ro

Notă magazin

8.8 / 10

Calitatea livrării

8.9 / 10

Ne recomandă

89.74%

de la data înscrierii magazinului în program (11-12-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții 9lunishop.ro

Punctuali! Recomand tuturor!

RATING:

Sunt foarte multumita de produse. Seriozitate promptitudine. Recomand cu incredere

RATING:

Ce as putea sa va mai spun decat ca nu voi mai comanda niciodata de la voi. Comanda ajunge foarte greu in conditiile in care sunt produse pentru copii de care ai nevoie urgent. O sa caut alt site de pe care voi comanda si care imi trimit in maxim 2 zile. Data trecuta am primit comanda intr o sapt jumatate iar de data asta nu ma asteptam sa nu primesc pana la sfarsitul saptamanii... dezamagita total ...nu va voi mai recomanda nimanui

RATING:

Incercati ca in momentul in care curierul a preluat comanda de la dvs sa transmiteti pe cont sau sms nr awb pentru a putea urmari comanda.

RATING:

Am comandat 6 cutii lapte. Am primit 4 dar am plătit 6. Când am încercat sa contactez reprezentanții ... nu răspunde nimeni.

RATING:

Lipsa unei confirmari din parte lor cum ca ar fi procesata comanda este un mare minus. Nu raspund la telefon si nici la mesaje. Deci, puteti comanda aceleasi produse de pe alte magazine online fara dureri de cap.

RATING:

am primit comanda gresita si astept de 7 zile un raspuns care nu a venit. am sunat de 3 ori va sa informez despre eroare si de fiecare data mi se spune va o vor remedia, insa am impresia ca nu intereseaza pe nimeni.

RATING:

Singura problema a fost legata de adresa de expediere. S a facut expedirea pe Letca noua in loc de Letca Veche...

RATING:

Un sfat: dati mai multe informatii referitor la statusul comenzii si cand va fi livrat produsul. Din momentul in care am dat comanda si pana a ajuns produsul la mine, nu am mai primit nicio informare.

RATING:

Ar fi ok daca am primi mail/ sms de confirmare/ procesare a comenzii.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing