Opinii de la clienții magazinului online Bikermag.ro

Notă magazin

9,57 / 10

Calitatea livrării

9,18 / 10

Ne recomandă

97,48%

de la data înscrierii magazinului în program (25-05-2017)

Ultimele opinii adăugate de clienții Bikermag.ro

...

RATING:

Am fost tinut la curent cu statusul comenzii, chiar daca a durat ceva timp total a fost OK, Multumesc Bikermag

RATING:

👍

RATING:

Totul a decurs perfect. Sunt foarte profesioniști.

RATING:

Mi-a placut promptitudinea cu care mi-au raspuns si amabilitatea atunci cand a trebuit sa schimb casca cu alta cu o marime mai mare. Foarte ok site si foarte ok si casca (so far doar in casa - deabia astep sa o testez in mers :)))

RATING:

Aproape totul ok. Am comandat cu livrare prin pachetomat dar m-a sunat curierul ca trebuie sa livreze personal pachetul la adresa pachetomatului... Pretul a fost foarte ok

RATING:

Super de treabă 🤗

RATING:

In prima faza am comandat o pereche de ghete care s-au dovedit mici, dar au fost schimbate imediat cu o pereche potrivite.

RATING:

Keep up the good prices!

RATING:

Magazinul este unul super tare la care pot gasii tot ce am nevoie din lumea motocicletelor. Serviciile sunt unele extraordinare iar produsele comandate ajung la mine foarte repede. Prin urmare ador magazinul acesta! Sincere felicitari!!! Totuși nu m.as supara daca as fii sponsorizat cu o geaca moto noua, a mea lasa de dorit (s-a rupt rau), iar fondurile mele sunt pe minus in momentul asta iar iarna vine cu pasi rapizi spre noi

RATING:

Am comandat o pereche de manusi Alpinestars goretex ce au fost oferite cadou unui coleg de munca. Manusile nu erau in stoc dar cei de la Bikermag au facut tot posibilul sa mi le livreze la timp.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.200. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020