Opinii de la clienții magazinului online Bikermag.ro

Bikermag.ro

Nota: 9,58 / 10 de la 3.775 de clienți verificați

Notă magazin

9,58 / 10

Ne recomandă

97,03%

de la data înscrierii magazinului în program (25-05-2017)

Ultimele opinii adăugate produselor Bikermag.ro

Nu există opinii care să satisfacă filtrele selectate!

Ultimele opinii adăugate de clienții Bikermag.ro

Am fost înainte de aceasta achiziție sau caut o casca open face. Am probat la ei un Bell Custom 500 care credeam eu ca mi se potrivește dar nu era ok. In schimb băieții mi-au recomandat o casca de la scorpion pe care nu o aveau in stoc si mi-au recomandat sa încerc la concurenta... nu mulți oameni fac asta așa ca am decis sa mă întorc si de data asta am găsit ceva ce mi s-a potrivit.

RATING:

Casca moto comandata, pe care am si returnat-o, nu corespunde marimilor uzuale ! Cred ca e si responsabilitatea magazinului sa verifice acest lucru, de aceea nota 8.

RATING:

Foarte serioși!

RATING:

Cu siguranță o să mai revin să cumpăr de pe bikermag. A fost cea mai rapida livrare pe care am avut-o vreodată. Comanda a fost dată la ora 16 și dimineața la ora 11 coletul era la Iași.

RATING:

Prompti, suport foarte bun.

RATING:

Calitatea îndoielnică, nu au acceptat returul.

RATING:

Răspuns magazin pe 13-02-2024 13:06

Buna ziua, Returul nu a fost acceptat, deoarece produsul a fost deteriorat din neglijenta dumneavoastra. Produsul in cauza fiind o casca de protectie, nu putea fi returnata in conditiile in care ati spart carcasa exterioara. Aceste aspecte le cunoasteti foarte bine, deoarece v-am raspuns atat la e-mail cat si la sesizarile telefonice. Cat despre calitatea produsului, asa cum v-am explicat atat noi cat si producatorul, carcasa exterioara a castii se poate sparge in urma unui impact, acest lucru fiind benefic, deoarece fortele respective nu se mai propaga in totalitate catre craniul utilizatorului. Toate cele bune, Bikermag

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.315. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2023