Opinii de la clienții magazinului online Brandgsm.ro

Notă magazin

9,1 / 10

Calitatea livrării

9,13 / 10

Ne recomandă

90,89%

de la data înscrierii magazinului în program (01-06-2016)

Ultimele opinii adăugate de clienții Brandgsm.ro

CONCRET SUCCINT FIRMA BRANDGSM ESTE EXPRESIA : RESEPECTULUI PROMTITUDINII CALITATATII EFICIENTEI PROFESIONALISMULUI FATA DE CLIENTI . AM PRIMIT PRODUSE DE FDE CEA MAI BUNA CALITATE LA NUMAI O ZI DUPA EFECTUAREA COMENZII . FELICITARI . MULTUMESC . NUMAI BINE .

RATING:

Xx

RATING:

Raspuns magazin pe 12-08-2020 10:30

Buna ziua , va asiguram ca nu ne-am dorit nici o clipa sa va facem sa va indoiti de noi. Sunt situatii neprevazute pe care nu le putem preintampina.Asa cum v am comunicat si telefonic produsele care sunt specificate pe site cu stadiul de stoc furnizor sau precomanda necesita un timp de livrare mai mare.Facem tot posibilul sa fim cat mai prompti.Zi buna!

Am scris comentariul in emailul trecut

RATING:

Nu au produsele pe stoc si dureaza foarte mult livrarea. Am facut comanda si nici dupa 6 zile nu a venit.

RATING:

Raspuns magazin pe 11-08-2020 05:16

Buna ziua , ne pare rau ca este nevoie de un termen asa de mare de asteptare .Sunt situatii neprevazute pe care nu le putem preintampina.Asa cum sunt specificate pe site sunt produse care se afla in stoc furnizor sau precomanda si necesita un timp de livrare mai mare.Am incercat sa va contactam telefonic la numarul de telefon din comanda ,dar nu ne ati raspuns.Pentru noi este important orice review, pentru a putea intelege fiecare situatie in parte si pentru a lua masurile necesare..Facem tot posibilul sa fim cat mai prompti Va multumim frumos!

Poti comanda fara a sta pe ganduri ,calitate foarte buna .

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.199. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020