Opinii de la clienții magazinului online Brandgsm.ro

Notă magazin

9,12 / 10

Calitatea livrării

9,17 / 10

Ne recomandă

90,99%

de la data înscrierii magazinului în program (01-06-2016)

Ultimele opinii adăugate de clienții Brandgsm.ro

Mai lucrati la comunicarea cu clientul , in rest OK .

RATING:

Super👍

RATING:

Lipsa instructiunilor clare, in romana, m au facut sa irosesc banii pe o folie de sticla care efectiv nu s a lipit de display. Dupa ce am aplicat folia, telefonul raspundea ff greu la atingere. Am dat o jos si am aruncat o...Ar fi interesant daca cineva, din partea BrandGsm, chiar citeste aceste review uri si "asculta" ce scriu clientii. As da o nota maxima daca as primii alta folie. Ar fi un semn de profesionalism adevarat si atentia catre clienti multumiti.

RATING:

Raspuns magazin pe 29-05-2020 03:52

Buna ziua, Ne pare rau sa aflam cele intamplate cu folia achizitionata. Va asiguram ca feedback-ul clientilor nostri este foarte important pentru noi, tinem cont de el, iar echipa noastra face tot posibilul pentru ca experienta clientilor cu magazinul nostru sa fie una cat mai placuta. Au incercat sa va contacteze telefonic astazi colegii pentru inlocuirea husei, insa nu au reusit sa ia legatura cu dumneavoastra. Vom reveni pentru solutionarea acestei situatii. Va multumim,

Produse de calitate

RATING:

.

RATING:

Nimic

RATING:

Raspuns magazin pe 29-05-2020 03:07

Buna ziua, Ne cerem scuze pentru neplacerile intampinate in relatia cu magazinul nostru. Din pacate, se intampla uneori ca stocurile sa se actualizeze cu o mica intarziere, asa cum s-a intamplat si in aceasta situatie, unul dintre produse nemaifiind pe stoc. Facem tot posibilul pentru ca relatia cu magazinul nostru sa fie una cat mai placuta pentru toti clientii nostri, insa, din pacate, uneori mai intervin si astfel de situatii. Va multumim pentru cumparaturile facute si ne cerem scuze inca o data.

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.190. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020