Opinii de la clienții magazinului online Brandgsm.ro

Notă magazin

8,9 / 10

Calitatea livrării

8,93 / 10

Ne recomandă

88,53%

de la data înscrierii magazinului în program (01-06-2016)

Ultimele opinii adăugate de clienții Brandgsm.ro

Experienta a fost foarte placuta, expedierea s-a realizat intr-un timp record. Per ansamblu o comanda reusita

RATING:

Produsul la preț foarte foarte bun. Dar probleme cu livrarea, cel puțin în cazul meu. A ajuns la punctul de lucru după 3 zile, fapt pentru care a ajuns prea tarziu pentru a face cadoul persoanei.

RATING:

Am comandat o pereche de casti la care pe site era specificat termenul de livrare 2-5 zile/stoc furnizor! Telefonic fiind comunicata o livrare de 4 saptamani...

RATING:

Raspuns magazin pe 25-11-2020 05:23

Buna ziua ,Ne pare rau ca a fost nevoie de un termen asa de mare de asteptare .Sunt situatii neprevazute pe care nu le putem preintampina.Asa cum sunt specificate pe site sunt produse care se afla in stoc furnizor sau precomanda si necesita un timp de livrare mai mare.Pentru noi este important orice review, pentru a putea intelege fiecare situatie in parte si pentru a lua masurile necesare..Facem tot posibilul sa fim cat mai prompti Va multumim frumos!

Promptitudine, calitate, rapiditate.

RATING:

Aș fi preferat ca atunci cînd am solicitat husa pt telefon, să se fi precizat faptul că nua re folie pt ecran; iar cînd e vorba de o precomandă a foliei, să se precizeze exact termenii livrării, deoarece suma a fost plătită în avans.

RATING:

Produsul a fost livrat în 5 zile cu ridicare din magazin

RATING:

Raspuns magazin pe 27-11-2020 04:05

Buna ziua, ne cerem scuze pentru neplăcerile intampinate, facem tot posibilul pentru ca clienții noștri să aibă o experiență cât mai plăcută în relația cu magazinul nostru. Din păcate, uneori se mai întâmplă să fim depășiți de numărul mare de comenzi primite în anumite perioade ,dar va asiguram ca pe viitor vom remediem aceste probleme.Multumim

Reduceri mai substanțiale

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.199. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020