Opinii de la clienții magazinului online Descris.ro

Notă magazin

8.8 / 10

Calitatea livrării

8.7 / 10

Ne recomandă

91.11%

de la data înscrierii magazinului în program (30-05-2017)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Descris.ro

nu

RATING:

Raspuns magazin pe 12-10-2017 08:19

Ne pare rau pentru experienta negativa pe care ati avut-o cu magazinul nostru. Lucram in permanenta pentru a ne imbunatati serviciile, iar data viitoare speram ca veti avea o experienta placuta !

A durat foarte mult gravura, atat cutia cat si produsul nu au ajuns intr o stare foarte buna la destinatie, motivul fiind slaba impachetare a produsului. Aveti in vedere acest aspect pentru viitor, curierii nu au grija de pachete!

RATING:

Povestea mea incepe cam asa: am achizitionat 2 stilouri si o cutie cu creioane colorate. Ei s au incurcat in comenzi si in livrare. A trebuit sa dau 2 telefoane ca ei sa se dumireasca ce s a intamplat. Pana la urma mi au trimis stilourile, de care chiar aveam nevoie. Am scris ca as recomanda magazinul pt ca au produse de calitate pe care nu le gasesti oriunde dar cred ca trebuie sa mai lucreze la timpul dintre comanda clientului, procesare si livrare.

RATING:

Raspuns magazin pe 21-09-2017 09:40

Va multumim pentru feedback ! Vom tine cont de sfatul dvs. si vom incerca sa ne imbunatatim atat comunicarea cu clientul cat si timpul de livrare al comenzilor. Cu stima, echipa deScris Penshop !

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creste-ti vanzarile online prin: Automatizare Marketing InboxTarget.ro