Opinii de la clienții magazinului online Roinstalatii.ro

Notă magazin

9.1 / 10

Calitatea livrării

8.4 / 10

Ne recomandă

93.25%

de la data înscrierii magazinului în program (02-08-2016)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Roinstalatii.ro

Toate produsele pe care le-am cumparat ,sunt mai scumpe fata de cele de la ROMSTAL.

RATING:

Totul a decurs simplu, livrarea a fost rapida, am fost inormata permanent cu privire la statusul comenzii. Super. Multumesc

RATING:

Singura mea problema este legata de faptul ca o comanda pt care am sunat si am vorbit cu un operator, nu a fost anulata, chiar daca operatorul mi-a confirmat anularea comenzii. Iar la livrare, curierul nu a sunat inainte sa ii spun ca doresc refuzarea comenzii. Aceasta a fost preluata de un coleg si acum sunt nevoit sa fac retur si sa astept o perioada dupa banii de retur. In rest totul a fost ok cu comanda si rapiditatea expeditiei.

RATING:

Raspuns magazin pe 12-09-2017 11:44

Buna ziua, Ne cerem scuze pentru inconvenient, in cazul dvs a fost o comunicare defctuoasa intre departamentele noastre, lucru pe care ni-l asumam. Va asiguram ca veti primi inapoi contravaloarea produsului in cel mai scurt timp. Multumim.

Camanzi acum si primesti la iarna,pe stoc apare si te suna un operator si i-ti spune ca dureaza intre 4-6 saptamani.......La Romstal am comandat luni si miercuri am primit comanda.....asta face diferenta.

RATING:

Raspuns magazin pe 24-08-2017 19:51

Buna ziua, Dati-mi voie sa va spun ca din comanda dvs, un singur produs nu era disponibil imediat. Dar dvs stiti deja asta si incercati sa dramatizati putin. Nu inteleg de ce nu ati mers totusi de la inceput la cealalta societate pentru a achizitiona produsele dorite daca tot faceti reclama gratuita. Multumim totusi pentru feedback si pentru critica. Pe noi ne ajuta foarte mult.

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing