Opinii de la clienții magazinului online Roxannes.ro

Notă magazin

9.5 / 10

Calitatea livrării

9.4 / 10

Ne recomandă

96.84%

de la data înscrierii magazinului în program (26-07-2016)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Roxannes.ro

Bijuterii superbe , promptitudine si amabilitate ! Felicitari !

RATING:

Produsele sunt superbe, bine lucrate, iar vanzatoarea de la magazin a fost foarte amabila si prompta, m-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Multumesc!

RATING:

As recomnda ca pretul pentru livrare sa fie spus cand finalizezi comanda si adaugi orasul pentru livrare. In cazul meu dupa ce am plasat comanda am fost sunata ca pt orasul meu costurile de livrare ar fi in jur de 40 lei extra. In rest totul de nota 10!! Mult succes!

RATING:

Raspuns magazin pe 09-08-2018 09:14

Buna ziua, va multumim pentru feedback si pentru aprecierile de nota 10. In ceea ce priveste costul de livrare, in site este stipulat ca acesta este gratuit pentru cumparaturi de peste 150 RON in aria de livrare a Fan Courier, iar in cazul in care domiciliul clientului se afla in afara acestei arii, noi putem livra gratuit pana la cel mai apropiat sediu Fan. Toate aceste informatii se regasesc pe site, la capitolul "Livrare": https://www.roxannes.ro/informatii_livrare/. Din pacate, aceste costuri nu pot aparea pentru moment la finalizarea comenzii din cauza unor probleme tehnice ale platformei curierului. In plus, in astfel de situatii, clientii prefera sa ridice gratuit coletul de la sediul Fan cel mai apropiat. Va multumim inca o data pentru comanda si pentru aprecieri si va dorim toate cele bune!

bijuteria e minunata, sunt pur si simplu indragostita, iar cei de la livrari...felul in care e gandit totul... a fost wow. multumesc Roxannes.ro!!

RATING:

Raspuns magazin pe 08-07-2018 16:23

Va multumim pentru aprecieri, ne-ati facut ziua mai frumoasa :). Suntem foarte fericiti atunci cand clientii nostri apreciaza calitatea si frumusetea bijuteriilor noastre, precum si efortul intregii noastre echipe!

Sunt foarte impresionata de bijuteriile comandate, sunt deosebite, arata la fel ca in pozele de pe site, chiar mai bine! Multumesc pentru cadoul surpriza gasit in pachet, sunt foarte incantata!

RATING:

Bijuterii de inalta calitate la un pret convenabil.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing