Opinii de la clienții magazinului online Roxannes.ro

Notă magazin

9.5 / 10

Calitatea livrării

9.3 / 10

Ne recomandă

97.14%

de la data înscrierii magazinului în program (26-07-2016)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Roxannes.ro

Bijuterii create cu mult bun gust si atentie la detalii. Sunt client fidel.

RATING:

Mi-as dori sa pot folosi cardul de fidelitate si online

RATING:

Raspuns magazin pe 06-11-2018 17:21

Buna seara! Multumim pentru feedback. Regretam ca am primit nota 9 dupa un discount de 30% :). Toti clientii care au cont la noi pe site sunt inscrisi automat in Clubul de Fidelitate online, deci si dvs. Va rugam sa verificati nivelul de discount in "Contul Meu". Cele doua magazine, online si offline au politici diferite de marketing si programele de fidelitate nu se cumuleaza. Discountul de 30% pe care l-ati primit la comanda din 31.10.2018 a fost acordat exclusiv online. Va invitam sa consultati toate informatiile despre Programul de Fidelitate: roxannes.ro/club-fidelitate.html. Cu stima, Customer Service Roxanne's Jewellery & Giftware

Felicitari pentru implementarea programului de fidelitate la cumparaturile online! In felul acesta, la ultima comanda, am beneficiat de reduceri cu adevarat exceptionale. Multumesc roxannes.ro, reusesti sa ma surprinzi in mod placut de fiecare data!

RATING:

Bijuterii superbe si de calitate! Recomand roxannes.ro!

RATING:

Bijuterii superbe , promptitudine si amabilitate ! Felicitari !

RATING:

Produsele sunt superbe, bine lucrate, iar vanzatoarea de la magazin a fost foarte amabila si prompta, m-a ajutat cu tot ce am avut nevoie. Multumesc!

RATING:

As recomnda ca pretul pentru livrare sa fie spus cand finalizezi comanda si adaugi orasul pentru livrare. In cazul meu dupa ce am plasat comanda am fost sunata ca pt orasul meu costurile de livrare ar fi in jur de 40 lei extra. In rest totul de nota 10!! Mult succes!

RATING:

Raspuns magazin pe 09-08-2018 09:14

Buna ziua, va multumim pentru feedback si pentru aprecierile de nota 10. In ceea ce priveste costul de livrare, in site este stipulat ca acesta este gratuit pentru cumparaturi de peste 150 RON in aria de livrare a Fan Courier, iar in cazul in care domiciliul clientului se afla in afara acestei arii, noi putem livra gratuit pana la cel mai apropiat sediu Fan. Toate aceste informatii se regasesc pe site, la capitolul "Livrare": https://www.roxannes.ro/informatii_livrare/. Din pacate, aceste costuri nu pot aparea pentru moment la finalizarea comenzii din cauza unor probleme tehnice ale platformei curierului. In plus, in astfel de situatii, clientii prefera sa ridice gratuit coletul de la sediul Fan cel mai apropiat. Va multumim inca o data pentru comanda si pentru aprecieri si va dorim toate cele bune!

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing