Opinii de la clienții magazinului online Roxannes.ro

Notă magazin

9.5 / 10

Calitatea livrării

9.5 / 10

Ne recomandă

98.00%

de la data înscrierii magazinului în program (26-07-2016)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Roxannes.ro

Bijuterii foarte frumoase si de calitate.

RATING:

Excelenta calitate a bijuteriilor, iar serviciile sunt de asemenea ireprosabile. Recomand roxannes.ro!

RATING:

Produsele sunt de foarte buna calitate. Au o stralucire aparte si dupa ce le-am primit am decis sa imi intregesc setul. Multumesc, Roxanne's.

RATING:

Perechea de cercei este la fel de stralucitoare si colorata ca si in poza de prezentare. Cadoul primit pe langa achizitia facuta a fost o surpriza placuta. Felicitari Roxannes.ro pentru frumusetea si calitatea bijuteriilor!

RATING:

Produsele nu sunt toate corespunzatoare din punc de vedere calitativ.

RATING:

Raspuns magazin pe 16-06-2017 12:04

Buna ziua, asa cum v-am informat si pe mail, suntem uimiti de comentariul dvs., deoarece bijuteriile sunt lucrate manual, la cele mai inalte standarde, de catre bijutieri cu experienta transmisa din generatie in generatie, de aceea, fiind sigur pe calitatea oferita, furnizorul acorda garantie pe viata acestor produse. Roxanne's are mii de clienti multumiti care revin atat online cat si in showroom-ul din Bucuresti. Eventualele mici imperfectiuni reprezinta insa dovada ca produsele sunt realizate manual si confera unicitate fiecarui produs in parte. Aceasta este stipulata si pe site la sectiunea Autenticitate/Garantie: https://roxannes.ro/exclusivitate-autenticitate-garantie/

Sunt foarte multumita de bijuteriile comandate de pe roxannes.ro. Calitatea este excelenta, iar serviciile sunt la acelasi nivel. Nota 10. Va recomand cu drag!

RATING:

Luati in calcul si alte modele de lantisoare, cel cumparat de mine este prea obisnuit

RATING:

Raspuns magazin pe 30-05-2017 08:13

Buna ziua, va multumim frumos pentru feedback. La bijuteria cumparata de dvs. accentul se pune pe pandantivul sub forma de papusa (din brandul Bambole Milanesi), de aceea lantisorul este simplu, pentru a iesi in evidenta pandantivul. Toate cele bune! Cu stima, Customer Service Roxanne's Jewellery & Giftware

Calitatea prezentarii se regăseşte in cea a produselor unice, care devin cadouri foarte apreciate.

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing