Opinii de la clienții magazinului online Roxannes.ro

Notă magazin

9.5 / 10

Calitatea livrării

9.5 / 10

Ne recomandă

96.55%

de la data înscrierii magazinului în program (26-07-2016)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Roxannes.ro

bijuteria e minunata, sunt pur si simplu indragostita, iar cei de la livrari...felul in care e gandit totul... a fost wow. multumesc Roxannes.ro!!

RATING:

Raspuns magazin pe 08-07-2018 16:23

Va multumim pentru aprecieri, ne-ati facut ziua mai frumoasa :). Suntem foarte fericiti atunci cand clientii nostri apreciaza calitatea si frumusetea bijuteriilor noastre, precum si efortul intregii noastre echipe!

Sunt foarte impresionata de bijuteriile comandate, sunt deosebite, arata la fel ca in pozele de pe site, chiar mai bine! Multumesc pentru cadoul surpriza gasit in pachet, sunt foarte incantata!

RATING:

Bijuterii de inalta calitate la un pret convenabil.

RATING:

Nu e prima oara cand comand la Roxannes. Bijuteriile sunt intr-adevar deosebite, sunt foarte frumoase si de calitate. Le port cu drag si sunt multumita ca rezista foarte bine in timp. Recomand roxannes.ro cu inima drschisa!

RATING:

Să specificați care este materialul din care este realizată fiecare bijuterie!

RATING:

Raspuns magazin pe 26-05-2018 16:21

Buna seara. Toate produsele au specificatii complete, inclusiv materialele din care sunt realizate, dimensiunile, tipul de pietre/cristale care le decoreaza, garantie, etc. Toate aceste informatii se regasesc in pagina de produs a fiecarui articol, sub descriere, la sectiunea "Detalii". Si in cazul bijuteriilor comandate de dvs., specificatiile sunt prezentate in paginile aferente fiecarui produs. Regretam ca nu le-ati observat la efectuarea comenzii si, din acest motiv, am fost cotati atat de slab. In cazul in care va razganditi, puteti reveni asupra notei acordate :) Va multumim! Cu stima, Customer Service - Roxanne's Jewellery & Giftware

This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing