Opinii de la clienții magazinului online Roxannes.ro

Notă magazin

9.6 / 10

Calitatea livrării

9.3 / 10

Ne recomandă

98.15%

de la data înscrierii magazinului în program (26-07-2016)

Evoluție notă magazin

Ultimele opinii adăugate de clienții Roxannes.ro

Keep up the good work :)

RATING:

Raspuns magazin pe 12-12-2018 20:48

Multumim frumos!

Succes

RATING:

Raspuns magazin pe 12-12-2018 20:48

Va multumim!

Produse deosebite.. la preturi rezonabile.

RATING:

Produsele comandate au fost pentru cadou și le-ați trimis intr-o cutie de carton jalnica in loc sa le puneți in cutii de bijuterii cum era normal

RATING:

Raspuns magazin pe 27-11-2018 15:37

Buna seara! La comanda fiecarui produs, aveti ca optiune "Doresc ambalarea produsului pentru cadou", in pagina de produs, pe care, daca o bifati, primiti produsele ambalate in cutii de bijuterii cu brandul Roxanne's. Am verificat si la comanda plasata de dvs. nu a fost bifata aceasta optiune si, automat, produsele au fost ambalate in saculetii de catifea originali, ai producatorului, care la randul lor au fost ambalati intr-o cutie de transport. Cutia de carton la care faceti referire este aceasta cutie de ambalat colete in care trimitem comenzile in siguranta. Daca doriti si nu este prea tarziu, va putem trimite separat cutiile de bijuterii. Un angajat Roxanne's va lua legatura cu dvs. pentru rezolvarea situatiei. *UPDATE dupa contactarea clientului care si-a manifestat dorinta de a ne reevalua: Va multumim pentru faptul ca ati inteles ca pentru noi conteaza foarte mult ca toti clientii sa fie multumiti si ca am trimis produsele ambalate in saculetii de catifea si nu in cutie de bijuterii pentru ca nu ati solicitat acest lucru. Apreciem faptul ca ati dorit sa ne oferiti o noua evaluare, dar, din pacate, acest lucru nu este posibil in sistemul Trusted la notele mai mari de 5 (situatie care ni se pare nedreapta!). Pentru noi, cel mai important lucru este insa ca avem inca un client multumit in persoana dvs. Va asteptam cu noi cumparaturi pe site-ul nostru si speram, cu note mai mari :). Toate cele bune!

Sunt extrem de placut surprinsa de calitatea produsului cumparat de la Roxannes.ro, de grija cu care a fost ambalat si impachetat. Deasemeni, de livrarea prompta. A fost o revelatie sa va descopar!

RATING:

Raspuns magazin pe 22-11-2018 12:12

Va multumim din suflet! Ne straduim foarte tare sa avem produse si servicii la cele mai inalte standarde si suntem extrem de fericiti cand clientii nostri sunt multumiti!

Preturi accesibile,calitate foarte buna,seriozitate. Felicitari!

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Creat in parteneriat cu: InboxTarget.ro Automatizare Marketing