Opinii de la clienții magazinului online watchshop.ro

Notă magazin

9,48 / 10

Calitatea livrării

9,26 / 10

Ne recomandă

97,04%

de la data înscrierii magazinului în program (01-09-2015)

Ultimele opinii adăugate de clienții watchshop.ro

Keep go'in boys !!!👍

RATING:

Faptul ca am primit mail de confirmare a comenzii, cu ridicare din magazin, iar dupa ce am traversat Bucurestiul pentru a ridica produsul, acesta inca nu ajunsese acolo. Pentru ce mai exista optiunea de ridicate din magazin, ca si aceasta dureaza 2 zile? La fel cat dureaza prin curier. Am fost total dezamagita, deoarece produsul respectiv era un cadou, si aveam nevoie de el in ziua respectiva, nu peste 2 zile. Doamna de acolo total neprofesionala, deloc nu a incercat macar sa isi ceara scuze pentru greseala lor. Nu voi recomanda si nici nu voi mai comanda de la dvs.

RATING:

Raspuns magazin pe 03-08-2020 07:13

Buna ziua, Ne pare rau pentru situatia intampinata si neplacerile cauzate de aceasta! Optiunea de ridicare a produsul din showroom este in special pentru clientii care doresc sa vada produsul inainte de a-l achizitiona, iar e-mailul de confirmare a comenzii este trimis pentru a-i asigura pe clientii nostri ca am primit comanda si urmeaza sa o procesam. Pentru ridicarea produsului din showroom, noi trimitem fiecarui client in parte un SMS de ridicare. Stiam cat de important este pentru clientii nostri sa primeasca produsul la timp, mai ales daca acesta este cadou, astfel, pe viitor va recomandam sa plasati o comanda pentru un ceas care este in stocul nostru pentru a putea primi produsul in aceeasi zi! Inca o data ne pare rau pentru aceasta situatie! O zi frumoasa!

All the Best

RATING:

Produse de calitate, ușurință în plasarea și finalizarea comenzilor, profesionalism... ce s-ar mai putea spune.

RATING:

Sa ramaneti la fel de buni.

RATING:

Am luat o pereche de papuci si s au crapat Din prima zi

RATING:

Raspuns magazin pe 29-07-2020 10:02

Buna ziua, Va multumim pentru mesaj, dar noi vindem ceasuri. Daca ati fi achizitionat papuci de la noi, cu siguranta nu s-ar fi rupt din prima zi! O zi frumoasa! Echipa WATCHSHOP

Recomand acest magazin deoarece au o gama largă de produse de calitate!

RATING:

Totul Ok

RATING:
This gets displayed only through javascript using an ajax request to get the feedback Id

Versiunea : 2.0.200. Creat in parteneriat cu Nordlogic Software Product Development . Copyright 2019-2020